Kungsklippan 11, 5tr ACCEPTERAT PRIS

Kungsholmen, Stockholms kommun Se på karta

3 000 000 kr

2 395 000 kr +25 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
28 m²
Våning
5 av 6, hiss finns
Byggår
1938
Förening
BRF Glasberget på Kungsholmen
Om föreningen
Avgift
2 575 kr/mån
Pris/m²
107 143 kr/m²

Accepterat pris - Först till kvarn!

Välkommen till denna ljusa och exklusivt renoverade bostad med låg avgift i en stabil förening på eftertraktad adress! Compact living när det är som bäst! Lägenheten har ljusa väggar och golv med högt i tak, ljus och rymlig hall, bostadens kök som är väl tilltaget där design kombineras med goda arbetsytor samt gott om förvaring i både över- och underskåpen. Dessa 28 kvm har onekligen gott om förvaringsmöjligheter i relation till dess storlek. Renoverat badrum med stilrena materialval som har dusch, tvättmaskin, wc och kommod.

Här bor du nära vattnet längs Kungsholms Strand och Norr Mälarstrand med kort gångavstånd in till City! Närmaste tunnelbana är Rådhusets blåa linje som ligger precis utanför porten, bara en station från T-Centralen. Centralare än såhär blir det inte! Kungsholmen karaktäriseras av sin närhet till vatten samt härliga promenad-och joggingstråk och var du än befinner dig så har du närhet till parker och grönska i symbios med att du har gångavstånd till City's kommunikationer såsom Arlanda Express, tunnelbanans samtliga linjer och bussförbindelser.
Du har direkt närhet till olika matbutiker, serviceutbud, shopping och ett brett restaurang, bar och caféutbud. Om man promenerar cirka 10 minuter bort västerut längs Fleminggatan så kommer man till Fridhemsplan och populära Västermalmsgallerian som är en attraktiv knytpunkt på Kungsholmen. I det området finner du den populära Rålambshovsparken och Smedsuddsbadet med sandstrand, i "Rålis" arrangeras konserter, friluftsteater, utomhusbio och olika typer av idrottsaktiviteter. Du kan med fördel ta en härlig promenad hem på10-15 minuter från Rålambshovsparken längs vackra Norr Mälarstrand där du även hittar trendiga restauranger som t.ex. Trattorian, Orangeriet, Pontonen och Mälarpaviljongen om du vill stanna till för en matbit invid en idyllisk miljö.

För mer info kontakta ansvariga mäklaren Laziz Khalmatov!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Stockholm - Kungsholmen

Kontakta mäklaren

Laziz Khalmatov

Fastighetsbyrån Stockholm - Kungsholmen
Mäklare Laziz Khalmatov, Fastighetsbyrån Stockholm - Kungsholmen
+46 70-7570303
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas