Rådsvägen 5C

Kvarnbergsplan, Huddinge Se på karta

1 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
23,6 m²
Balkong
Ja
Byggår
1959
Förening
BRF Rådet
Om föreningen
Avgift
1 073 kr/mån
Driftkostnad
1 800 kr/år
Pris/m²
67 585 kr/m²

Ljus samt smakfullt renoverad bostad intill populära Kvarnbergsplan! Bostaden erbjuder trevligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier, ljusa fina färger på golv och väggar samt en stor inglasad balkong vilket blir ett extrarum på vårkanten. Här har man låtits genomföra renoveringar i hela bostaden vilket gör den otroligt fräsch. När man kommer in från entrén möts man direkt av det praktiska köket som renoverades 2019. Badrummet har fräscha ytskikt efter stam-relining som genomfördes mellan 2015-2016, därefter möts du av det ljusa och fina allrummet vars stora fönsterpartier skapar en hemtrevlig samt ljus atmosfär. Sist men inte minst kommer den stora inglasade balkongen vars generösa yta ger dig som boende ett trevligt extrarum att avnjuta i direkt söderläge.

Området är lugnt och trevlig med närhet till alla tänkbara bekvämligheter och kommunikationer! Gym, mataffär, restauranger, badhall samt ett trevligt fik finns att tillgå på kvarnbergsplan. Flertalet busslinjer finns att tillgå som snabbt och smidigt kan ta dig till Huddinge centrum samt Farsta strand. Om buss inte känns som ett alternativ kan man via en snabb promenad ta sig ner till Huddinge centrum på 10 minuter, där finns pendeltågslinjer som tar dig till Södertälje centrum och Stockholms innerstad genom en kort resa. I Huddinge centrum finns även ett stort urval av affärer, gym, vårdcentral, apotek charmiga fik och trevliga restauranger. Här finns även mysiga parker att avnjuta en härlig picknick på. I Huddinge finns flertalet natursköna områden som Gömmaren, Långsjön och trehörningen där det även går att avnjuta ett trevlig dopp på en varm sommardag.

Vill du bo i en optimalt planerad bostad intill Huddinge centrum i välskött förening med låg avgift är detta bostaden för dig!

Välkomna på visning!
Linus Molin - Bjurfors Huddinge
073-262 06 78

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Huddinge/Älvsjö