Strömgatan 3B

Kvarnholmen, Kalmar Se på karta

1 390 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
38 m²
Balkong
Nej
Våning
1 av 4, hiss finns ej
Byggår
1909
Förening
BRF Brandvakten i Kalmar
Om föreningen
Avgift
1 887 kr/mån
Driftkostnad
7 200 kr/år
Pris/m²
36 579 kr/m²

I Kalmars vackra stadskärna, Kvarnholmen, ligger denna etta om 38 kvm. På den skyddade innergården på Strömgatan 3B bor du med omedelbar närhet till restauranger, caféer, butiker, badplatser, Universitet och centralstationen. Helt enkelt det perfekta läget för dig som studerar, är på jakt efter din första lägenhet eller söker en optimal övernattningslägenhet!

Bekvämt, endast en halvtrappa upp, välkomnas du in i 38 väl nyttjade kvadratmeter som fördelas över kök med matplats, allrum med praktisk sovalkov och dusch/wc. Genomgående för bostaden är en generös takhöjd vilket skapar en luftig atmosfär samt fina ytskikt i form av nymålade/tapetserade väggar och ekparkett. Föreningens innergård är välskött och skyddad mellan ståtliga byggnader och grindar med portkod. Sommartid finns trädgårdsmöbler att nyttja för den som vill slå sig ner utomhus en stund. I föreningen finns fina mervärden så som lånecyklar samt ett välutrustat gym som får nyttjas kostnadsfritt av medlemmarna. Här finns även en helt nyrenoverad gästlägenhet som kan bokas när nära och kära är på besök!

I den låga månadsavgiften om 1887 kr ingår både värme, vatten och TV (grundutbud). Bredband ingår dessutom förmånligt i ett tillägg om 165 kr/mån. Till bostaden följer även ett stort förråd.

Ta tillfället i akt och förvärva en bostad där du bor både billigt och mitt i centrum!

Läs mer hos mäklaren
Pontuz Löfgren AB