Kommande

Drottningvägen 5C, 3tr

Lidingö kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
29 m²
Balkong
Nej
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1957
Förening
BRF Lejonet 36
Om föreningen
Avgift
2 238 kr/mån
Driftkostnad
55 200 kr/år
Kommande

Varmt välkomna till denna mysiga och kvadratsmarta 1:a i ett härligt och centralt villaområde invid Lidingö centrum. Högst upp i huset på 3 trappor. Lägenheten är fördelad med ett stort och ljust allrum mot sydväst för bästa ljusinsläpp. En stor sovalkov med plats för 120 säng. Separat praktiskt kök med utsikt mot föreningens grillplats. Helkaklat och stambytt badrum. En stor hall med gott om förvaringsmöjligheter. Fint och väl omhändertaget parkettgolv. Fönsterbänk i kolmårdsmarmor. Klädkammare. Källarförråd. Fantastiskt välplanerad lägenhet med gott om möbleringsalternativ.

Brf Lejonet 36 är en äkta och mycket bra förening som äger marken. Totalt består den av 30 bostadsrätter, 2 lokaler och 2 garageplatser (Fn kö). Fastighet från 1957. Tillsammans äger föreningen en rymlig tvättstuga i källaren. Ett gemensamt gym i källaren som får disponeras utan kostnad och ett cykelförråd. Föreningen har även en härlig och möblerad uteplats med möjlighet till att grilla sommartid.

Lidingös antagligen bästa läge på lummiga, lugna och centrala Drottningvägen med direkt närhet till Lidingö Centrum där du bland annat hittar matbutiker, apotek, gym, affärer och bio. Här på Lidingö hittar du allt vad en ö kan erbjuda i form av charmiga skärgårdsmiljöer, stränder, bad, båtliv och hav. Förutom detta finns det självklart även bland annat hyllade restauranger och gröna greener. E4:an och övriga utfartsleder som tar dig till Ropsten och stan på under 5-10 minuter med bil, cykel eller buss.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Jonatan Viklund

Notar
Mäklare Jonatan Viklund, Notar
070-899 79 21
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.