Mellangatan 53B

Liljeholmen, Jönköping Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
28,5 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1945
Förening
BRF Fursten
Om föreningen
Avgift
1 551 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
52 456 kr/m²
Antal besök
2 961
Dagar på Hemnet
22

Med en månadsavgift på lite drygt 1500 kr ( inkluderart värme, vatten, TV och bredband) finns pengar över till annat. Varmt välkommen till Mellangatan 53 B! Här finns möjlighet att förvärva en riktigt bra etta med närhet till det mesta och det bästa som Jönköping har att erbjuda. Populära Vätterstranden ligger endast en gata bort och till centrum och högskola är det smidigt cykelavstånd. För de dagar då benen är trötta tar du med fördel bussen in till city och skola, från närliggande hållplats avgår nämligen flera bussar med täta avgångar. Kanonläge med andra ord!

Även själva bostaden är riktigt bra och förutom den redan nämnda låga månadsavgiften så finns här fler mervärden än så. Planlösningen är välplanerad och skicket är genomgående fint. Förvaring finns i lägenheten men även via ett stort vindsförråd. Badrummet är helkaklat och köket nyrenoverat 2020.Till bostaden hör dessutom en stor balkong (ca 6,8 kvm), något som mycket sällan ses i de mindre Liljeholms-lägenheterna så det är verkligen ett plus i kanten som ger mervärde åt hela bostaden.

Nämnas bör även den välskötta bostadsrättsföreningen Fursten. Här är allt mycket välskött, såväl ekonomi som fastighet, så här bor du tryggt. Förningens fastighet är ansluten till fibernät och en hastighet på 10/10 mbit ingår i månadsavgiften. Möjlighet finns att teckna ett tilläggsabonnemang med Telia för 99 kr/mån som möjliggör surf med hastighet 100/100.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Läs mer hos mäklaren
MOHV Jönköping

Kontakta mäklaren

Visningstider

  • 27
    sep
    Sön 27 sep kl. 16:00–16:30
    Välkommen på öppen visning, anmäl dig gärna!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.