Mellangatan 53B

Liljeholmen, Jönköpings kommun Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
28,5 m²
Våning
1
Förening
BRF Fursten
Om föreningen
Avgift
1 539 kr/mån
Pris/m²
52 456 kr/m²

Varmt välkommen till Mellangatan 53B, med perfekt läge på Liljeholmen.
Bostaden erbjuder en öppen planlösning med kök för trevliga middagar. Rummet är lätt att möblera och man får plats med både säng, soffa och tv-möbler. Den inglasade balkongen fungerar som ett uterum och blir en naturlig förlängning av vardagsrummet. Modern och topprenoverad med stilrena materialval och jordnära färger gör detta till en tidlös bostad. Här bor ni i på en lugn gata i en trygg förening.

Läget på Liljeholmen är lugnt, smidigt och centralt. Via en kort promenad tar du dig till Asecs Center och Jönköping City likaså. Gång eller cykelavstånd till Jönköpings centralare delar och för den som hellre åker kommunalt finns goda kommunikationer precis runt knuten. Kombinera stadslivet med fina naturmiljöer och sjöliv, i närheten finns Vätterns strand, mysiga Liljeholmsparken och Rocksjön.

Tryggt boende med låg månadskostnad tack vare stabil och välmående bostadsrättsförening. I månadsavgiften är fiber-tv och internet inkluderat via Telias paket "Lagom". Föreningen förvaltas av HSB vilket borgar för ett bekymmersfritt boende.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

Kontakta mäklaren

Magdalena Stoor

Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Mäklare Magdalena Stoor, Svensk Fastighetsförmedling Jönköping