Nyproduktion

Årstaskogs väg 7C

Liljeholmen, Stockholms kommun Se på karta

3 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
30 m²
Balkong
Ja
Våning
9 av 9, hiss finns
Byggår
2021
Förening
BRF Vélo 1
Om föreningen
Avgift
2 392 kr/mån
Driftkostnad
5 500 kr/år
Pris/m²
106 500 kr/m²
Nyproduktion

Ring för privatvisning!

Välkomna till denna lilla pärla högst upp i huset där varje kvadratmeter har utnyttjats för att skapa en känsla av rymlighet.

Nu har du chansen att köpa en helt nybyggd bostad utan att behöva vänta tills den ska bli färdigställd, här är allting klart och det är bara att flytta in. Här finns allt du behöver på väldisponerad yta med ett allrum som rymmer både soffa, säng och matbord. Fönster och glasad dörr till balkongen ut mot föreningens gård ger härligt ljusinsläpp i bostaden.

Här möts ni av inredningslinjen Solid som är en tidlös inredning med ljusa, frostiga färger som går ton i ton. Inspirationen till Solid är hämtad från den svenska naturen och allt det vackra som finns runtomkring. Här möts det kalla nordiska ljuset och de ständiga färgskiftningarna som alla våra årstider ger oss.

I föreningen finns två stora och härligt inredda takterrasser som rymmer många sällskap samtidigt, en innergård som är större och ljusare än de flesta. Här finns en välutrustad cykelverkstad som är lika mycket samlingsplats och festlokal samt garage för den som är bilburen.

Pga. rådande tider vill vi gärna att ni anmäler er till visning och på plats visar respekt för övriga spekulanter. Anmälan görs via mäklarens hemsida! Tänk på att vara max två personer i ditt sällskap, kom inte om du är sjuk. Meddela mäklaren om du får förhinder innan din bokade visning!

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!
Leo Wessman 072-369 44 20

Läs mer om bostaden
HusmanHagberg Enskede

Kontakt

Leo Wessman

HusmanHagberg Enskede
Mäklare Leo Wessman, HusmanHagberg Enskede
072-369 44 20