Nyproduktion

Lodjursstråket 1, vån 32

Lindholmen, Göteborgs kommun Se på karta

3 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
38 m²
Balkong
Ja
Våning
32 av 73, hiss finns
Byggår
2020
Förening
BRF Karlatornet 1:2
Om föreningen
Avgift
2 974 kr/mån
Driftkostnad
8 760 kr/år
Pris/m²
86 711 kr/m²
Antal besök
1 856
Nyproduktion

Detta fantastiska hem tillhör konceptet High Rise och är placerad på våning 32 som stod färdigt 28/11. Här finns en genomtänkt design som skapar en unik miljö. Noggrant utvalda material i ljusa kulörer ger er möjligheter att sätta er egen prägel.
Utsikten vetter mot nordväst och är självklart svårslagen. Fönster från golv till tak tar tillvara på utsikten.

Stor walk-in closet som du även kan använda som sovalkov!

Köket från HTH ger mersmak med sitt genomtänkta flöde, integrerade maskiner och hållbara material så som bänkskiva i kvartskomposit. Luckorna är släta med grepplister och målade i en mellangrå kulör. Öppen planlösning mot det stora rummet.

Badrummen är noga planerade med stor yta och hög kvalité. Väggar och golv är klädda med ljus granitkeramik. Här finns stora speglar och detaljer i krom. Kombitvättmaskin finns givetvis.

I husets ståtliga entré välkomnas du av generös takhöjd, stilfull inredning och bemannad reception. Ta hissen direkt till hotellets gym och spa med relax, pool och bastu. Hissen kan du också ta till garaget under Karlastaden eller till våning 15 där den gemensamma terrassen finns. I kylrummet på entréplan kan du hämta livsmedel du beställt på nätet.

Dessutom kommer det att finnas flera restauranger, caféer och barer i Karlastaden, som komplement till det utbud som redan finns på Lindholmen.

Läs mer om bostaden
Agency by A