Nyproduktion

Lodjursstråket 1

Lindholmen, Göteborgs kommun Se på karta

2 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
24 m²
Balkong
Ja
Våning
6 av 73, hiss finns
Förening
BRF Karlatornet 1:1
Om föreningen
Avgift
2 210 kr/mån
Driftkostnad
5 160 kr/år
Pris/m²
95 625 kr/m²
Nyproduktion

Få möjligheten att köpa en välplanerad etta i Göteborgs första skyskrapa.

Bostaden präglas av öppna ytor, moderna materialval och gediget ljusinsläpp genom ett stort fönsterparti från golv till tak. Du kommer bo i en genomtänkt lägenhet som designats av nordens främsta arkitekter. Det blir en exklusiv känsla med allt du kan tänkas behöva.

Här bor du med tillgång till ett unikt serviceutbud från hotellet i samma byggnad - beställ room service direkt hem till lägenheten, boka städning eller ta hissen ner till hotellets gym, spa och restaurang. Till lägenheten ingår gratis gymtillgång för en person. Här har du även medlemskap i bilpool, kylrum på entréplan för exempelvis hemkörning av matkassar, bio-/aktivitetsrum samt lobby med reception. På våning 69 kommer det även ligga en skybar med utsiktsplats som kommer vara tillgänglig för alla att besöka. Direkt nedanför väntar folkvimlet bland butiker, caféer och restauranger i det framtida Karlastaden, Göteborgs nya stadsdel.

Karlatornet är starten på den nya spännande stadsdelen som tar form på Lindholmen med sina 245 meter och 73 våningar blir detta Nordens högsta byggnad. Här finns det ett stort utbud på hotell, kontor, noga utvalda butiker, restauranger, kultur och service. Läget är optimalt, vackert beläget precis vid Göta älv. Området binds samman med övriga centrum genom täta busslinjer och färja över älven. Att åka mellan Lindholmen och Stenpiren på fastlandet tar inte mer än 6 minuter.

Preliminärt tillträde Augusti 2023. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information om köp.

Läs mer om bostaden
Bjurfors Hisingen

Kontakt

Linn Andersson

Bjurfors Hisingen
Mäklare Linn  Andersson, Bjurfors Hisingen
0766-487986