Gånglåten 8A

Ljungarum, Jönköpings kommun Se på karta

1 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
41,5 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Byggår
1970
Förening
BRF Ängsnejlikan
Om föreningen
Avgift
2 290 kr/mån
Pris/m²
31 205 kr/m²
Antal besök
1 082
Dagar på Hemnet
10

Här finns nu möjligheten att förvärva en kvadratsmart etta med balkong! Du bor billigt med låg månadsavgift där bredband, parkering och förråd ingår utöver det vanliga. Nyrenoverat badrum och stilrent kök gör detta till en lyxig studentbostad eller en första lägenhet. Du har dessutom tillgång till gym, festlokal och bastu via föreningen. Ett boende perfekt för dig som uppskattar bekvämligheter i alla dess former!

Med egen ingång får du radhuskänsla i bostadsrättsform och vid baksidans uteplats har du grönytor precis utanför. Bostaden är genomgående ljus i stilrena materialval med öppen planlösning. God planering ger lägenheten rymd och förutom källarförråd har du ett förråd/klädkammare i lägenheten, praktiskt!

Föreningen Ängsnejlikan är välskött med god ekonomi. Installationen av solceller 2019 ger ett tydligt tecken på en långsiktig plan många år framåt. Dessutom ingår det parkeringsplats och bredband i den redan mycket låga hyran, det kan inte bli bättre! På Gånglåten 8A bor du med närhet till det mesta. Bussen stannar precis utanför och tar dig både till Jönköpings city, Jönköpings högskola/JU och Asecs. Naturreservatet Strömsberg ligger bakom knuten med fina promenadstigar för harmoni och lugn eller varför inte löprundan?

Här finns ett boende med det mesta du kan tänkas önska, välkommen hem till Gånglåten 8A!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Jönköping

Kontakta mäklaren

Michel Cosic

HusmanHagberg Jönköping
Mäklare Michel Cosic, HusmanHagberg Jönköping
0731-521 030