Gamla Bangatan 43A

Ludvika Se på karta

395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
41,5 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Förening
BRF Jordbrukaren
Om föreningen
Avgift
2 761 kr/mån
Pris/m²
9 518 kr/m²

Välkommen till Gamla Bangatan 43A och denna fina bostad! Här ges nu chansen att förvärva denna rymliga och ljusa lägenhet i omtyckta och populära Brf Jordbrukaren som är Ludvikas största bostadsrättsförening med sina 213 lägenheter. Här bor man på andra våningen med balkong i trevligt solläge vilket gör denna lägenhet till den perfekta bostaden för dig som en första bostad där i stort sett allt ingår i avgiften och med kort avstånd till centrala Ludvika!

Bostaden erbjuder 41,5 välplanerade kvadratmeter som består utav ett stort allrum med utgång till balkongen, ett kök med plats för matgrupp, helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin samt hall.

Brf Jordbrukaren är Ludvikas största bostadsrättsförening med totalt 213 bostadsrätter och flera lokaler. Föreningen har en stabil ekonomi och låg belåningsgrad samt att de gjort flera större renoveringar och underhåll under de senaste åren. Föreningen tillhandahåller bland annat föreningslokal som medlemmarna kan hyra, bastu med relaxrum mm. Till lägenheten hör två förråd, ett rymligt på vinden och ett i källaren.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Ludvika