Nyproduktion

Gamla Rambergsvägen 28

Lundby, Göteborg Se på karta

2 400 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
36 m²
Våning
4 av 4, hiss finns
Byggår
2020
Förening
BRF Gamla Ramberget
Om föreningen
Avgift
1 880 kr/mån
Pris/m²
66 667 kr/m²
Nyproduktion

BRF Gamla Ramberget
På Gamla Rambergsvägen 28 byggs smarta bostäder i Göteborgs mest dynamiska område
I bästa solläge vid Rambergets södra sida, med utsikt mot Lindholmen och Masthugget på andra sidan älven. Här bor du i smarta, moderna och kostnadseffektiva lägenheter i Göteborgs mest dynamiska område. Perfekt för till exempel studenter, unga par eller folk i tech-branschen som vill ha ett attraktivt boende.

En ny dynamisk stadsdel
Området runt Gamla Rambergsvägen är i snabb förändring och under de närmaste åren kommer en ny dynamisk stadsdel med kaféer, restauranger och modernt urbant liv växa fram här. Redan nu är Lindholmen Göteborgs mest expansiva område och inom kort kommer det att vara dubbelt så många människor som jobbar, bor och roar sig här.

Bästa läget
I BRF Ramberget bor du i Sveriges mest energiska tech-miljö, med Lindholmens framtidsföretag, högskolor, innovationscentrum och Volvos Campus Lundby alldeles i närheten. Du kan ta cykeln till Eriksbergs boardwalk på 5 minuter och i Keillers park kan du både träna på utegym och fixa barbecue. Om du inte cyklar eller går har du nära till buss och snabbfärja som tar dig överallt i staden. Väljer du bil är det nära till Lundbyleden.

Moderna bostäder
BRF Ramberget kommer att bestå av 34 st ytsmarta lägenheter.

Planlösning, design och material i lägenheterna speglar den moderna attityd som präglar hela projektet. Lägenheterna är välisolerade med kvalitetskök, parkett och helkaklade badrum med kombimaskin för tvätt och tork. Ett tips – ta med en espresso upp till den gemensamma takterrassen och koppla av medan tvätten går!

Flexibilitet i ägande och användande
Det är enkelt att äga och använda lägenheterna i föreningen då reglerna för andrahandsuthyrning är generösa. Alla lägenheter har digitala lås, vilket ligger i linje med den nya tidens delningsekonomi.

Ung och kreativ fastighetsutvecklare
BRF Gamla Ramberget utvecklas av Calere Fastighets AB - ett ungt, kreativt fastighetsutvecklingsbolag med målet att skapa smarta, hållbara och innovativa lösningar i Göteborgsregionen.

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg