Bredmansgatan 4A

Luthagen, Uppsala kommun Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
18,5 m²
Balkong
Nej
Byggår
1946
Förening
BRF Svalan
Om föreningen
Avgift
984 kr/mån
Pris/m²
80 811 kr/m²

// Låg avgift i välskött förening med god ekonomi och låg belåningsgrad //Fem minuters promenad till Ekonomikum //Badrum från 2019 //Perfekt för studenten, första boende eller övernattningslägenhet

Bostaden visas löpande. Kontakta ansvarig mäklare för bokad visning.

Med ett eftertraktat läge i Luthagen finns nu denna smarta och yteffektiva bostad på Bredmansgatan 4A! Ett perfekt studentboende, första boende eller till dig som behöver en övernattningslägenhet.

Ljus och välplanerad compact living-lägenhet med ljusa väggar och ett genomgående fint parkettgolv. Bra planerat arbetskök utrustat med spis och ugn, samt kyl med frysfack från 2021/2022. Rummet rymmer plats för möblering efter önskemål. Bostaden erbjuder även ett fräscht kaklat badrum från 2019 med dusch. Till bostaden tillhör även ett källarförråd.

Här bor ni i en trivsam och mycket välskött förening där ni bland annat har tillgång till gemensam relax och bastu. Föreningen har god ekonomi och låg belåning samtidigt som man har utfört de stora renoveringarna.

Luthagen är ett väl bevarat område som förblir omtyckt av människor i alla åldrar. Dess blandade arkitektur och grönskande parker går hand i hand med dess centrala läge. Här bor ni nära flertalet välsorterade mataffärer och ett brett restaurangutbud. Dessutom finns gågatan endast en kort promenad bort längs Fyrisån och åt motsatt håll är ni lika snabbt vid Fyrishov. Det är även nära till både Ekonomikum, grönskande parker och flertalet nationer. Här bor ni nära hela Uppsalas puls men samtidigt i ett lugnt och trivsamt område. Detta är ett strålande läge även för den som önskar att pendla, oavsett om ni pendlar med bil, cykel eller kommunalt.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Paulina Seger

Notar
Mäklare Paulina Seger, Notar
0768-07 73 17
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021