Wallingatan 1

Luthagen, Uppsala kommun Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
25 m²
Balkong
Nej
Våning
2 av 4, hiss finns
Förening
BRF Grane nr 2
Om föreningen
Avgift
947 kr/mån
Driftkostnad
6 600 kr/år
Pris/m²
67 800 kr/m²

Välkomna till Wallingatan 1 och denna väl planerade 1:a med låg hyra!

Här erbjuds en hall med bra förvaring i stor garderob och ett kaklat badrum med dusch. Vidare finner ni ett stilrent och välplanerat kök med bardisk samt ett vardagsrum med plats för både soffa och säng. Detta är det perfekta boendet för studenten eller pendlaren som behöver en övernattningslägenhet.

Högst upp i huset har föreningens medlemmar möjlighet att nyttja en läcker loggia/takterrass med vidsträckt utsträckt utsikt över grannskapen.
I källaren finns ett välutrustat gym och aktivitetsrum.

Väljer ni att bosätta er på Wallingatan 1 så kommer ni bo med ett bekvämt avstånd till allt vad Uppsala har att erbjuda. Samtidigt som ni bor i lugna och trygga kvarter.

Här bor ni nära flertalet välsorterade mataffärer och ett brett restaurangutbud. Dessutom finns gågatan endast en kort promenad bort längs Fyrisån och åt motsatt håll är ni lika snabbt vid Fyrishov. Det är även krypavstånd till Ekonomikum, grönskande parker och flertalet nationer. Här bor ni nära hela Uppsalas puls men samtidigt i ett lugnt och trivsamt område. Detta är ett strålande läge även för den som önskar att pendla, oavsett om ni pendlar med bil, cykel eller kommunalt. I området finns även många av Uppsalas bästa förskolor och skolor.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Jens Lundell

Notar
Mäklare Jens Lundell, Notar
0769-43 13 03
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021