Timmermansgatan 44

Maria, Stockholms kommun Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
25 m²
Våning
1 av 4, hiss finns
Byggår
1945
Förening
BRF Timmerhögen
Om föreningen
Avgift
1 532 kr/mån
Driftkostnad
4 200 kr/år
Pris/m²
99 800 kr/m²

Två gemensamma takterrasser - Låg belåning - Välplanerad - Centralt läge invid Mariatorget!

I ett välbevarat 40-tals hus, belägen invid Mariatorget, finner ni denna ytterst välplanerade bostad om ett rum och kök med närhet till precis allt!

Här bor ni i bostad med en social och inbjudande planlösning med ett stort och lättmöblerat allrum som rymmer precis allt som kan önskas av ett funktionellt hem. I anslutning till allrummet finns ett trivsamt och ljust kök som har gott om förvaringsskåp och arbetsyta.

Tidstypiska detaljer så som generös takhöjd, spanjolettfönster och tillhörande fönsterbänk i sten samt snygg parkett är bara några exempel på alla de intryck som präglar detta hem. Tack vare de två fönsterpartierna är kök och allrum så genererar det ett naturligt ljusflöde genom hela lägenheten.

Charmen i detta boende sitter även i själva läget, här bor du mitt i smeten och nära stadslivet men samtidigt närhet till grönskande natur och lugna miljöer. Föreningen erbjuder även två fantastiska takterrasser som ni som boende verkligen kan nyttja och njuta av från sommar till vinter, vem önskar inte att skåla in det nya året med en vy över takåsarna?

FÖRENINGEN

Brf Timmerhögen är en välskött förening med stark ekonomin och samtliga stora renoveringar är utförda! Föreningen har en kassa på närmare 0,8 miljoner och bra soliditet.
Man har endast har en skuld på totalt 4,2 miljoner och amorterar ca 125 000 kr/år. Som dold tillgång finns en hyresrätt kvar som på sikt innebär att föreningen är skuldfri. Föreningen har 48 lägenheter (varav en är hyresrätter dold tillgång) och till huset hör två härliga takterrasser.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Södermalm

Kontakta mäklaren

Jonna Sommarhed

Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Södermalm
Mäklare Jonna Sommarhed, Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Södermalm
0702789320

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.