Marierovägen 6 B

Mariero, Vänersborgs kommun Se på karta

425 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
37 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 4, hiss finns ej
Byggår
1953-1956
Förening
HSB BRF Staren i Vänersborg
Om föreningen
Avgift
2 781 kr/mån
Driftkostnad
3 300 kr/år
Pris/m²
11 486 kr/m²

Nu ges tillfälle att förvärva en mysig och fräsch enrumslägenhet och en av de få med enskilt belägen balkong!
Lägenheten ligger högst upp i huset, så här är det fritt från insyn och man har inte någon granne ovan eller bredvid, som eventuellt skulle kunna störa.

Trevlig planlösning med välkomnande hall, nyare golv och skjutdörrsgarderob (med spegeldörrar). Kökspentry med gott om förvaringsmöjligheter trots sin storlek. Rymligt vardagsrum med fiskbensmönstrat parkettgolv, brutet tak, takfönster och utgång till den trevliga inglasade balkongen om ca 8 m². Badrum med badkar, samt två klädkamrar/ingångsgarderober.

Nuvarande ägare har genomfört en hel hel del renoverings- och förbättringsarbeten som bl. a. golv i hall och kök. Ny skjutdörrsgarderob. Badrumsrenovering med målning våtrumsmattan, ny toalett, nytt tvättställ, nytt badrumsskåp och ny blandare till badkaret. Bytt vitvaror kök, plus köksblandaren. Tapetserat om i hall och vardagsrum samt målat tak i vardagsrum. Fräschat upp klädkamrarna/ingångsgarderoberna och i den inglasade balkongen har trätrall lagts med sjösten i ytterkant. Dessutom har infravärme installerats.

Välskött brf. (HSB) som bl. a. lagt ned stort arbete på trevlig utomhusmiljö.
Tvättstuga och cykelförråd finns i källare och möjlighet finns till parkeringsplats (kö) eller garage (lång kö). Parkera kan man också göra på gatan utanför i mån av plats och utan kostnad.
Fiber är indraget.

I direkt närhet finns bl. a. minilivsbutik, pizzeria och busshållplats. Till centrum, sportcentrum och resecentrum har man ca 1 km.

OBS! För att få upp bilderna i full storlek, så klicka på en bild. Ställ sedan muspekaren i bilden så får ni även upp bildtexten.
Varmt välkomna att boka visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Vänersborg

Kontakta mäklaren

Bo-Göran Kling

Mäklarhuset Vänersborg
Mäklare Bo-Göran Kling, Mäklarhuset Vänersborg
0768652552