Kristinelundsgatan 11

Miatorp, Helsingborgs kommun Se på karta

740 000 kr

950 000 kr -22 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
44,5 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 5, hiss finns
Byggår
1963
Förening
HSB BRF Melonen i Helsingborg
Om föreningen
Avgift
3 642 kr/mån
Driftkostnad
6 600 kr/år
Pris/m²
16 629 kr/m²

NYTT PRIS; LÅG MÅNADSAVGIFT; INGLASAD BALKONG I VÄSTER; MODERNT BADRUM; FINT KÖK!

Kristinelundsgatan 11 hittar du på ett trevligt och uppskattat läge på Miatorp. Runt husknuten har ni fina grönområden, matbutiker samt busshållsplats. På bekvämt avstånd finner ni även stranden och trivsamma Råå. Bilen parkerar du bekvämt på någon av de gratis parkeringar som finns i området (parkeringsplatser finns i förening med separat kösystem)

När du tagit hissen upp till våning tre kliver du in i denna trevliga bostad med välplanerade kvadratmeter. Hallen är rymlig och har bra med plats till förvaring. Takhöjden är väl tilltagen vilket gör bostaden luftig. Till höger från hallen finner du det fina badrummet vilket är helkaklat av föreningen vid stambytet. Här har ni dusch, kommod, handdukstork, WC samt att här är förberett för tvättmaskin.

Rakt fram har du köket vilket är ett modernt HTH-kök. Här finns bra med plats till förvaring samt gott om arbetsytor. Stora fönster tillför bra med ljus och här finns utrymme till en större matplats.

Vardagsrummet är optimalt för umgänge ett stort och trivsamt rum som även här erbjuder plats till både soffa och matbord om de önskas. Möjlighet att skärma av en del till en rogivande sovdel finns. I vardagsrummet har du även praktisk förvaring i inbyggda garderober. Det stora fönsterpartiet tillför rikligt med ljus till lägenheten.

Den härliga inglasade balkongen når du från vardagsrummet och den ligger i direkt västerläge. Här kan du njuta av solen i goda vänners sällskap. Omgivningarna är grönskande och rogivande.

ANMÄL ERT INTRESSE REDAN IDAG!

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs

Kontakta mäklaren

Linda Gasslander

Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
Mäklare Linda Gasslander, Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
0704331670

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.