Planteringsvägen 102A

Miatorp, Helsingborgs kommun Se på karta

795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
45 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 4, hiss finns
Byggår
1963
Förening
HSB BRF Melonen i Helsingborg
Om föreningen
Avgift
4 005 kr/mån
Pris/m²
17 667 kr/m²

Varmt välkomna till Planteringsvägen 102A i Miatorp. Ta del av denna charmiga 1:a om 45 kvm perfekt belägen på bottenplan med hörntomt och en stor inglasad balkong i anslutning till vardagsrummet i sydvästläge.
Passar inte visningstiderna dig - tveka inte att ta kontakt - jag hjälper er med en VIP-visning.

Den inglasade balkongen fungerar som ett mindre utökat rum och kan användas majoriteten av årets månader. En härlig, social, samlingsplats för familj och vänner.
Ytskikten i lägenheten har fräschats upp och idag erbjuds i stället en grå modern nyans som anpassar sig väl till alla former av möblemang och inredning. Det finns goda möjligheter att själv sätta sin egen prägel på denna lägenhet. Det stora, öppna vardagsrummet ger oändliga alternativ för den fantasifulle. E-styling bilderna visar några konkreta exempel kring lägenheten och dess potential.

Kök i bra storlek med härligt ljusinsläpp där det utan problem finns plats plats för ett större matbord. Badrummet i bostaden är helkaklat. Idag finns ett fristående badkar, föredrar du en dusch i stället går detta lätt att ändra. Det är även förberett för egen tvättmaskin, men det finns två välutrustade tvättstugor i samma byggnad, också på bottenplan som du når via trapphuset.

Gästlägenheten som ligger dörr i dörr har fyra sängplatser och kan vid större festliga tillfällen hyras ut av föreningen, det finns dessutom möjlighet att ta del av en större lokal med fullt utrustat kök om man blir riktigt många.

Goda förbindelsemöjligheter med buss som stannar precis utanför. Cykelbanor både in till centrum och ner mot Råå. En 15 minuters promenad och du når stranden. Butiker och restauranger finns tillgängliga i området.
Lägenheten kostar dig cirka 6100kr/mån med dagens ränta vilket är väldigt prisvärt. Den passar utmärkt för dig som söker ditt första boende och vill starta din bostadskarriär. Du får en praktisk, väldisponerad och ekonomisk lägenhet på ett bra läge.

Välkommen till en liten underbar lägenhet som du kan sätta din egen prägel på!

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Susanne Durgaram

RDI AB
Mäklare Susanne Durgaram, RDI AB
070-525 38 38