Aprilgatan 2B

Midsommarkransen, Stockholms kommun Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
37 m²
Våning
2 av 3
Byggår
1910
Förening
HSB BRF Tellusborg i Stockholm
Om föreningen
Avgift
2 229 kr/mån
Driftkostnad
3 700 kr/år
Pris/m²
67 432 kr/m²
Antal besök
2 253
Dagar på Hemnet
8

1910-TAL NÄR DET ÄR SOM BÄST! Varmt välkommen till denna fantastiska etta belägen i mycket omtyckta Brf Tellusborg. Lägenheten är genomgående med fönster i två väderstreck vilket skapar ett fint ljusflöde. Vardagsrummet är rymligt och lättmöblerat. Rummet pryds av en vacker kakelugn från byggnadsåret och takhöjden är slående. I köket finns plats för matbord invid fönstret som har utsikt mot föreningens underbara gård. Köket är intrett med vita kökskåp och bra arbetsytor. Det finns goda förvaringsmöjligheter i två mycket rymliga och inbyggda garderober. Badrummet är renoverat med stilrena materialval.

Lägenheten är belägen i en stor och stabil förening med låg belåning och underbara, grönskande innergårdar med fina planteringar, utemöbler, grillplatser och lekplatser. Det är en aktiv förening som tar hand om sina fastigheter och årligen anordnar en gårdsfest där kända artister brukar uppträda. Föreningens medlemmar har tillgång till bl.a. gym, bastu, hobbyrum och övernattningsrum. Föreningen är mysigt belägen i den äldre delen av Midsommarkransen, nära till T-bana (Midsommarkransen), buss 147 samt ett stort utbud av restauranger, caféer och övrig service. Gångavstånd till Mälaren och Vinterviken med fina promenadstråk och badmöjligheter. Bättre än så här blir det inte! Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
BOSTHLM Fastighetsmäklare AB

Kontakta mäklaren

Rebecca Vitai Johnsson

BOSTHLM Fastighetsmäklare AB
Mäklare Rebecca Vitai Johnsson, BOSTHLM Fastighetsmäklare AB
070-899 53 60

Visningstider

  • 18
    okt
    Idag kl. 18:15–18:45
    Anmälan krävs / Boka via boka-knappen på bostadspresentationen! Från Hemnet väljer du först "Läs mer hos mäklaren" för att komma vidare.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.