Munkebergsgatan 86

Mjölkudden/Munkeberg, Luleå kommun Se på karta

1 045 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
34 m²
Balkong
Nej
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1964
Förening
BRF Matrosen
Om föreningen
Avgift
1 901 kr/mån
Pris/m²
30 735 kr/m²

- Endast en trappa upp
- Rymlig och bra planlösning
- Fint ljusflöde i bostaden
- Lugnt och naturnära område
- Goda busskommunikationer till stadskärnan och LTU

Välkommen till Munkebergsgatan 86 och detta trevliga läge endast en trappa upp i huset med fin utsikt mot vattnet i Brf Matrosen. Bostaden disponeras av välkomnande hall med avhägningsmöjlighet via hatthylla, direkt till höger finner du badrum med våtrumsmatta. Vidare från hallen kommer du in till kök med plats för matplats intill fönstret med utsikt mot grönområde och vatten samt allrum med plats för säng, soffa, skrivbord och övrigt möblemang. Sängen, köksbordet och skrivbordet kan lämnas kvar till köparen! Lägenheten kännetecknas av ett fint ljusinsläpp och fin utsikt mot grönområde och vatten!

Brf Matrosen är en stor förening med 193 bostadsrätter som ligger fint placerad i början av Mjölkudden/Munkeberg. I månadsavgiften ingår värme, vatten/avlopp, kabel-TV (basutbud), bredband och bostadsrättstillägg. I föreningen finns tvättstugor, cykel- och barnvagnsförråd samt en bastu. Tillhörande förråd finns i husets källare. Dessutom finns det generöst med parkeringsplatser fördelat på både garage, p-platser samt gästparkeringar.

Mjölkudden/Munkeberg är ett omtyckt bostadsområde med många fina strövområden längs vattenlinjen där badvikar finns och på vintern ansluts även området till isvägen som plogas upp runt centrumkärnan. Här bor du med gång- och cykelavstånd in till centrum och på området finns matbutik, gym, restauranger och vårdcentral.

Välkommen att anmäla dig till visning via länk på vår hemsida!

Läs mer hos mäklaren
MOHV Luleå

Kontakta mäklaren

Emma Holm

MOHV Luleå
Mäklare Emma Holm, MOHV Luleå
0725550319

Visningstider

  • 7
    dec
    Ons 7 dec kl. 15:30–16:00
    Föranmälan krävs! Välkommen att anmäla dig via länk på MOHV´s hemsida!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.