Lydinghielmsgatan 2B

Munkebäck, Göteborgs kommun Se på karta

1 980 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
38 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1946
Förening
BRF Lyding Göteborg
Om föreningen
Avgift
2 711 kr/mån
Driftkostnad
3 000 kr/år
Pris/m²
52 105 kr/m²

Välkomna till Lydinghielmsgatan 2B! Här finner ni en praktisk lägenhet, kök med bra arbetsyta och förvaring på andra våning som dessutom är insynsfri. Balkong i söderläge. Området har allt du behöver till vardags med matbutiker, vårdcentral, apotek, restauranger med mera. Ät en trevlig frukost på Portens bageri på Munkebäckstorget eller Oizo på längre ner på Munkebäcksgatan. Tullen i Kålltorp är perfekt för häng på eftermiddagarna. Vinarium är en ny "vineria" där du kan avnjuta god mat och något gott i glaset.

På gång- och cykelavstånd når du gröna och natursköna områden som präglas av härliga motionsslingor, badplatser och motionscenter. En tur med kanot på Delsjöns spegelblanka sjö eller en svettig löprunda i Skatås terrängspår, det är bara att välja.

Innerstadens citypuls med sjudande uteliv och kulturutbud nås enkelt och smidigt med en buss eller spårvagnstur från Munkebäckstorget. På tre minuters gångavstånd kan du även ta pendeln som stannar vid Sävenäs eller hoppa på bussen vid Munkebäcksmotet. Välj och vraka!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster

Kontakta mäklaren

Hampus Hjelm

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
Mäklare Hampus Hjelm, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
0707-66 51 51