Örnstigen 25

Näsby Park, Täby kommun Se på karta

1 585 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
20 m²
Balkong
Nej
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Förening
BRF Näsbyallé
Om föreningen
Energiklass
B
Avgift
1 176 kr/mån
Driftkostnad
1 632 kr/år
Pris/m²
79 250 kr/m²

När man tänker på en etta så tänker man på en mindre lägenhet och att man kanske inte får plats med allt. Här får du allt du behöver och lite till eller vad sägs om en kökshalvö med glaskeramikhäll med tillhörande kolfilterfläkt eller en inbyggd bänkdiskmaskin eller vad sägs om en effektiv "Stockholmsdusch" eller varför inte en lugn vrå med fin utsikt över park och skog? Det är sällan man får en sån "myskänsla" när man kliver in genom den gedigna säkerhetsdörren som man får i denna lägenhet. Hela lägenheten andas att här kan jag komma hem och känna lugnet och tryggheten. Lägenheten passar som en första lya för den unga studenten eller som övernattningslägenhet för den som behöver det. Med en

Välkommen till Örnstigen 25, 1 trappa upp. En lägenhet som är fint renoverad med nymålade väggar, ombyggt kök och en WC/Dusch som är helkaklat vid stambytet 2010. En bra förening som har hanterat ekonomin på ett så bra sätt att man låter sina medlemmar slippa den tunga december avgiften från tid till annan, dvs en avgiftsfri månad varje år. Välskötta gårdar, lekplatser, källarförråd mm.

Örnstigen ligger mittemellan Roslags Näsby och Näsby Park vilket gör att du alltid har nära till kollektivtrafiken. Antingen med motorvägsbussarna eller en kort promenad till Näsby Allés tågstation och Roslagsbanan mot Universitetet eller Stockholm Östra. Om du är bilburen och behöver pendla så är det nära motorvägen men då lägenheten är vänd "åt rätt håll" så störs man inte av motorvägstrafiken. Butiker finns i Näsby Park Centrum, eller Roslags Näsby, eller om det är något akut så ligger det en Shell-mack med snabbmat Ploq och Max hamburgare ett par hundra meter från lägenheten.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Täby

Kontakta mäklaren

Simon Palmqvist

SkandiaMäklarna Täby
Mäklare Simon Palmqvist, SkandiaMäklarna Täby
073-595 08 31