Noachsgatan 14A

Norr/Centrum, Eskilstuna kommun Se på karta

995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
41 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 7, hiss finns
Byggår
1960
Förening
BRF Nåldynan 1 o 2
Om föreningen
Avgift
2 121 kr/mån
Driftkostnad
4 000 kr/år
Pris/m²
24 268 kr/m²
Antal besök
1 256
Dagar på Hemnet
8

Välkommen till ditt nya hem! Här bor du i en optimalt planerad bostad där inget saknas. Lägenheten har en rymlig hall med plats för avhängig och skor, platsbyggd garderob samt ingång till stor klädkammare som erbjuder generösa förvaringsmöjligheter. Vidare in nås stort rum med breda fönsterpartier och utgång till balkong med högt utsiktsläge. Här finns även en sovalkov som inrymmer modellen större säng samt platsbyggd förvaring ovan. Välbevarat kök med ljusa luckor, bra förvaring i över och underskåp samt en tålig bänkskiva i rostfritt ger bra möjligheter att laga mat. Intill finns den perfekta platsen för umgänge med rymlig matplats som inrymmer bord stolar. Hemmet erbjuder även ett stambytt och helkaklat badrum utrustat med egen tvättmaskin.
Möjlighet finns att bygga om lägenheten till en minitvåa, se alternativ planlösning i bildslingan.

Här bor du i en mycket välskött förening med låga månadsavgifter där Januari de senaste åren varit avgiftsfri! Bekvämt boende i fastighet med hissar, rymliga entréer och parkerings- och garageplatser intill fastigheten. De flesta stora renoveringar såsom stammar, tak och fönster är utförda. Vidare har man installerat solpaneler bidrar till miljöinriktad elförsörjning i fastigheten! Bredband erbjuds via Telia. Grön innergård med fler gemensamma uteplatser och lekplats. Bra tvättmöjligheter med tvättrum och torkrum i entréplanet.

Fastigheten är belägen med ett mycket attraktivt och lugnt läge med närhet till grönområden i Stadsparken såväl som Slottsbacken. I närheten ligger även Balsta Musikslott där det ordnas olika musikevenemang med möjlighet att spela med likasinnade. I området finns stora ytor för fotboll och annan idrott. På vintrar anläggs skidspår så fort snön kommer. Nyligen anlagda Balsta Våtmarkspark för fågelintresserade med fina promenadstråk via kurviga grusvägar och broar över fågelbadet. I omgivningen finns flera mataffärer, konditori, pizzerior, busshållplats och lekplatser. Skola och förskola något kvarter bort. En fin promenad eller cykeltur över ån leder till centrum.

Välkommen att anmäla ert intresse till visning!

Läs mer hos mäklaren
Eskils Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Julian Valkov

Eskils Fastighetsförmedling
Mäklare Julian Valkov, Eskils Fastighetsförmedling
0736-279445

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.