Gamla Norrvägen 11C

Norr, Växjö kommun Se på karta

1 350 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
42 m²
Balkong
Nej
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1956
Förening
Riksbyggen BRF Växjöhus nr 3
Om föreningen
Avgift
2 619 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
32 143 kr/m²

Välkommen till denna underbara etta med fantastisk charm och spatiösa ytor. Med sina yteffektiva kvadratmetrar känns boendet både ljust och rymligt. Här har man arbetat med lösningar som avskild sovalkov och renoverat kök som bidrar till en praktisk och modern lägenhet. Tack vare fransk balkong, stora fönsterpartier och härlig takhöjd får man ett boende som flödar i ljus. Den stora hallen erbjuder en skjutgarderobslösning för bra förvaringsmöjligheter och lägenheten genomsyras av tidsenlig charm som gediget stavparkettgolv och vackra fönsterbänkar i sten.
Bostaden är belägen i en mycket stabil och välskött förening vilket gör att månadskostnaden blir låg. Den vackra utemiljön erbjuder grönskande innergård och härliga gemensamhetsytor.
På Gamla Norrvägen bor man i en stabil förening med god ekonomi. Här finns närhet både till mataffärer, matställen och kvartersbutik. Det finns även gott om busshållsplatser och bra cykelleder som tar en både in till centrum och till Linnéuniversitetet. För den aktive är Växjösjön endast en kort promenad bort och det finns sportfält och löpbanor i närheten.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Växjö

Kontakta mäklaren

Daniel Bohn

Bjurfors Växjö
Mäklare Daniel Bohn, Bjurfors Växjö
0735000582

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.