Leopoldsgatan 34 - FAST PRIS

Nyby, Uppsala Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
37 m²
Balkong
Ja
Våning
6 av 6, hiss finns
Byggår
1972
Förening
BRF Kastellberget
Om föreningen
Avgift
2 560 kr/mån
Pris/m²
40 405 kr/m²

Säljs till fast pris - Välkommen till en fin och välplanerad enrummare högst upp i huset med fin utsikt från balkong i bra läge. Lägenheten nås bekvämt via rymlig entre med stor hiss från markplan, vilket ger mycket bra tillgänglighet. Fördelarna med lägenheten är det separata köket, sovalkoven och ett rejält badrum. Vardagsrummet har ett vackert parkettgolv och får ett härligt ljusinsläpp genom de tre stora fönsterna och balkongdörren. Från balkongen har du en vida utsikt åt båda håll. Lägenheten vetter mot sydväst där du kan njuta av sköna sommarkvällar. Ett "extra rum" kan erhållas genom att glasa in balkongen. Utöver boarean tillhandahåller föreningen ett rymligt förråd till lägenheten.

Brf Kastellberget är en stor förening med en gedigen lista på utfört underhåll, bland annat är stamrenovering utförd och snart kommer utemiljön att genomgå en stor renovering som ger ett ännu mer trivsamt boende på Leopoldsgatan. Föreningens hemsida rekommenderas varmt för den som vill veta mer: https://egrannar.se/brfkastellberget

I Nyby finns fina grönytor och parkområden och här bor du med ett bekvämt cykelavstånd till Uppsalas stadskärna. Gång- och cykelavstånd till närservice såväl på Heidenstams Torg som Gränbystaden. Pendlarläget för dig som ska till Stockholm eller Gävle är optimalt då påfarten till E4:an ligger lättillgänglig. Även goda kommunikationer för dig som åker buss. För den som uppskattar vacker natur, bra möjlighet till löpning eller sköna promenader, så har du det direkt utanför huset, som tex asfalterade gång-och cykelvägar samt Linnéstigen på några hundra meters avstånd. Du kan också snabbt ta dig till Gamla Uppsala högar och Röbospåret. Nära huset finns flera sportanläggningar. Nyby är ett bostadsområde för alla åldrar. Här finns alltifrån förskola till restaurang på Trygghetsboendet, som finns tvärs över gatan.

Varmt välkommen på visning och anmäl ditt intresse för möjlighet till information om eventuella förhandsbud!

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Uppsala

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
 • 29
  nov
  Idag
  Kontakta mäklaren för en tid!
 • 6
  dec
  Sön 6 dec
  Kontakta mäklaren för en tid!
 • 13
  dec
  Sön 13 dec
  Kontakta mäklaren för en tid!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.