Nynäsvägen 38

Nynäshamns kommun Se på karta

1 295 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
46,5 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Förening
HSB:s BRF Örnen i Nynäshamn
Om föreningen
Avgift
3 000 kr/mån
Pris/m²
27 849 kr/m²
Antal besök
1 156
Dagar på Hemnet
16

Stor och trivsam 1:a med fantastisk planlösning i en utav Nynäshamns mest stabila och omtyckta bostadsrättsföreningar. Avgiften är låga 3 000 kr per månad och där ingår värme, V/A, kabel-tv, bredband, br-tillägg och enhetsmätning el.

Lägenhetens planlösning ger goda förvaringsutrymmen och ett stort kök med utrymme att duka upp för vänner och familj på besök. Sovalkoven rymmer en större säng och i allrummet kan både soffhörna, tv och andra möbler få plats. Lägenhetens balkong är inglasad och vetter mot föreningens lugna innergård.

Föreningen har bytt samtliga radiatorer, fönster, tak och installerat solcellspaneler på taken. Det finns inga planer att höja avgiften.

På Kullsta bor man med närhet till flera välsorterade matvarubutiker, vårdcentral, restauranger, grönområden och goda kommunikationer i form av pendeltåg, direktbuss till Gullmarsplan och stadsbussen som på ett par minuter tar dig till Nynäshamns centrum och hamn som erbjuder ytterligare service och vacker natur. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare med din intresseanmälan redan idag!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nynäshamn

Kontakta mäklaren

Albin Niklasson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nynäshamn
Mäklare Albin Niklasson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nynäshamn
0723-414 515