Idrottsvägen 10A

Örnsro, Örebro Se på karta

995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
36,5 m²
Balkong
Nej
Våning
1 av 4, hiss finns ej
Byggår
1900
Förening
Riksbyggen BRF Örebrohus nr 37
Om föreningen
Avgift
2 833 kr/mån
Driftkostnad
3 576 kr/år
Pris/m²
27 260 kr/m²
Antal besök
1 811
Dagar på Hemnet
23

Välkommen till Idrottsvägen 10A!

Nu finns chansen att förvärva en välplanerad lägenhet med genomgående ekparkett i hela bostaden om ett rum och kök med sovalkov. Här bor ni med ett stenkast från stadens puls med allt vad Örebro kan erbjuda men i ett lugnt läge. Bostaden upplevs välplanerad med en välkomnande hall med plats för avhängning och gott om förvaring. I anslutning till hallen återfinns ett rymligt badrum som är försett med duschkabin, handfatskommod, spegelskåp samt tvättmaskin. Vidare in i bostaden passerar vi sovalkoven som på ett smart sätt får undan sängen i ett avskilt läge för att ge fokus till vardagsrum och kök som bundits samman på ett fint sätt.

Köket har vita köksluckor och god förvaring, spis samt kyl och frys är rostfria vilket ger ett stilrent intryck. Här finns plats för en mindre matgrupp och öket har också ett trevligt ljusinsläpp. Vardagsrummet har i sin tur en känsla av rymd och gott om plats för soffgrupp och ytterligare möbler efter önskemål, även här med bra ljusinsläpp.

Från Idrottsvägen är bussförbindelserna goda men vill ni istället ta en promenad så är det ca 1,5 km till city och till Södra station är det endast 600 m för er som önskar resa med tåg.

Varmt välkomna att kontakta Andreas Ståhl för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Andreas Ståhl

Notar
Mäklare Andreas Ståhl, Notar
076-180 24 08
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019