Hjortstigen 2A

Orrliden, Malung Se på karta

1 545 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
1 rum
Boarea
19 m²
Biarea
2 m²
Uteplats
Ja
Våning
1 av 1
Byggår
2018
Avgift
637 kr/mån
Driftkostnad
20 880 kr/år
Pris/m²
81 316 kr/m²
Antal besök
5 158
Dagar på Hemnet
23

Välkommen till Hjortstigen 2A och detta mysiga attefallshus med mycket fin utsikt över Hundfjällets alpinanläggning.

Med sina 19 kvadratmeter har du nu möjligheten att bo yteffektivt med alla bekvämligheter du behöver för en lyckad fjällvistelse. Här på Orrliden har det blivit populärt att bosätta sig, mycket tack vare fjällterrängen med Närfället som närmaste topp, fina längdspår, vandringsleder och den vackra utsikten.

Direkt i hallen möts du av gedigna materialval som inger ett fräscht intryck, vilket är genomgående för hela bostaden. Trots sina ringa kvadratmeter känns bostaden rymlig, detta tack vare den generösa takhöjden som infinner sig i köket och vardagsrummet. De stora fönsterpartierna som blickar mot både Hundfjället och Tandådalen ger ett härligt och naturligt ljusinsläpp. I vardagsrummet är det klokt att inreda med bäddsoffa för att få några extra sängplatser. På loftet som mäter ca 4,5 kvadratmeter finns plats för dubbelsängmadrasser. Från bostadens kök tar du dig ut till en stor altan på hela 46 kvadratmeter som har ett eget spa-bad. Såklart är det den perfekta platsen att njuta av afterski. Altanens väderstreck är i söderläge för att kunna utnyttja maximalt med soltimmar.

Det finns ett vidbyggt förråd till bostaden, perfekt plats att förvara skidor och pulkor i.
Uppvärmningen sker främst genom en effektiv luftvärmepump från Mitsubishi, som även kan användas för att få svalka under varma sommardagar.
Till lägenheten tillhör två parkeringsplatser samt en skoterplats.

På Orrliden bor du med direkt närhet till vackra längdskidspår och från stugan är det endast 100 meters promenad. Du kan enkelt på skidorna ta dig vidare till bland annat Myrflodammen och Tandådalens spårsystem, eller rakt upp på fjället. Här i Sälen finns miltals med olika skidspår med varierad kupering. Med skid & badbussen tar du dig enkelt till de olika alpinanläggningarna, ett giltigt skipass funkar som bussbiljett.

Merparten av inventarierna kan ingå i köpet.

Läs mer hos mäklaren
Vix Fastighetsförmedling AB