Odengatan 35D

Öster, Jönköpings kommun Se på karta

1 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
38 m²
Våning
2 av 4
Byggår
1960
Förening
BRF Cirkeln i Jönköping
Om föreningen
Energiklass
D
Avgift
1 383 kr/mån
Driftkostnad
3 120 kr/år
Pris/m²
41 974 kr/m²

Denna ett-rumslägenhet är idealisk för studenter, förstagångsköpare och pendlare. Vid inflyttning finns möjlighet att få en parkeringsplats. Boendekostnaden är mycket låg, endast 1 383 kronor i månaden, och den inkluderar bredband, tv, värme och vatten. Lägenheten är 38 kvadratmeter och har genomgått betydande renoveringar på senare tid, med hög standard och moderna bekvämligheter, inklusive ett kök från Ikea, ett helkaklat badrum och smarta förvaringslösningar. Lägenheten erbjuder en bekväm och tyst boendemiljö tack vare ljudisoleringen i fönstren som installerades 2018.

Bostadsrättsföreningen är stabil med låg skuldsättning och minimal påverkan av eventuellt ökande räntor. Fastigheten har genomgått viktiga renoveringar de senaste åren, vilket säkerställer en välskött fastighet för framtiden. Föreningen erbjuder sina medlemmar faciliteter såsom en ny tvättstuga, förråd, en grönskande innergård och möjlighet till parkeringsplats. För ytterligare information, besök vår annons på ceylansandberg.se.

Lägenheten är belägen på Öster, en attraktiv plats med närhet till natursköna områden och möjligheter till utomhusaktiviteter i grönområden samt närheten till Vättern. Samtidigt har du nära till stadens centrum, Ryhov, Asecs och dess mångsidiga utbud av service och andra aktiviteter.

Läs mer hos mäklaren
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

Kontakta mäklaren

Gustav Sandberg

Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Mäklare Gustav Sandberg, Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
0704895905

Visningstider

  • 3
    dec
    Sön 3 dec kl. 14:30–15:00
    Öppen visning - Anmäl er gärna till visningen genom att klicka vidare till mäklarens egen hemsida och boka in tiden där.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.