Nyproduktion

Myntbacken 15 lgh 1005

Österåker Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
35 m²
Våning
1 av 4
Avgift
2 722 kr/mån
Pris/m²
42 714 kr/m²
Nyproduktion

VÄLKOMMEN PÅ SÄLJSTART!
27 september, kl 12:00 – 14:00 på Myntbacken 15, Åkersberga. Vi öppnar även vår visningslägenhet på Drottninggatan 3A i Norrtälje kl 16:00 för visning.
I första etappen är det 19 lägenheter med varierande planlösning i storleksordningen 1-4 rok. Pris från 1.495.000 kr
Anmäl ditt intresse och deltagande.

Det här är den lilla lägenheten med den stora lägenhetens funktioner. Här ryms allt du behöver på 35 yteffektiva kvm. Med direktaccess till hallen ligger kök, vardagsrum och WC/dusch. Köket har bra med bänkytor och plats för mindre matbord. Köket avdelas på ett bra sätt in mot sovalkoven som i den här lägenheten är som ett eget rum. Här finns plats för bred säng och garderoberna längs med hela väggen ger den förvaring man behöver. Vardagsrummet har plats för soffgrupp och utgången till den härliga balkongen förstärker det luftiga intrycket som den här lägenheten andas.

I en sydvästsluttning i ett skogsbryn med vacker utsikt över ängar och vatten planeras ett komfortabelt och modernt boende som utformas för att ta tillvara områdets vackra miljö. Här kommer Credentia uppföra tre huskroppar som utformas stilfullt och lågmält med robusta materialval som åldras vackert och håller länge. Via stora fönsterpartier och generösa gröna ytor närmast husen suddas gränsen mellan ute och inne bort. Här erbjuds rymliga balkonger med fantastiska sollägen och fina naturvyer. Några av lägenheterna på översta våningsplanen har stora fina terrasser och på markplan finns flera med härliga uteplatser. Lägenheterna byggs med en hög grundstandard men det finns också möjlighet till ett varierat utbud av tillval för att skapa just ditt drömboende såsom vinkyl och inglasning av balkonger. Det kommer att finnas ca 50 lägenheter med varierade planlösningar i storleksordningen 1-4 rum och kök. Parkering finns lättillgängligt och ett förråd finns till varje lägenhet. På den gemensamma gården kommer det bl. a finnas odlingslotter för den med gröna fingrar, boulebana för den som tycker om att spela och grillplats för gemensamma middagar. Brf Gullklövern är den första huskroppen som nu erbjudas till försäljning. Beräknad inflyttning 2022.

Täljöhalvön bygger på en vision om småstad, trädgårdsstad och villastad i samklang med omgivande landskap där skog och hav präglar omgivningen. Här skapas i tre etapper ett nytt, attraktivt och hållbart bostadsområde med fokus på den aktiva livsstilen . En strandpromenad planeras att anläggas runt halvön så att det enkelt går att ta sig runt hela viken samt torg och bryggor för att underlätta spontana sociala aktiviteter. Ett bostadsområde för blandade åldrar där alla får utrymme för sina aktiviteter. Barnen kan leka fritt i skogen eller cykla tryggt på parkvägarna samtidigt som föräldrarna kan grilla på gården, ta en joggingtur eller spela boule med grannarna. Här kan du ta en morgontur med kajaken och studera hägern som bygger sitt bo i vassen eller meditera på bryggan i morgonsolen. Det finns ett flertal varv och Marinor i området för den båtintresserade som lätt kan ta sig ut i Stockholms skärgård och allt den har att erbjuda.
Allt detta kan du få och samtidigt ha närhet till Åkersberga centrum som erbjuder ett 70-tal butiker, restauranger och caféer. Att pendla in till Stockholm är också så smidigt och går på ca 35 min.

Missa inte tillfället att göra en investering i nuet och framtiden och förverkliga drömmen om ett bekvämt boende ackompanjerat av skogen, skärgården och havets brus!

Läs mer om bostaden
Mäklarhuset Österåker

Kontakt

Visningstider

  • 27
    sep
    Imorgon kl. 12:00–14:00
    VÄLKOMMEN PÅ SÄLJSTART! 27 september, kl 12:00 – 14:00 Myntbacken 15, Åkersberga.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.