Skolvägen 9A

Österåker Se på karta

1 650 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
26,5 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1954
Förening
BRF Hammaren
Om föreningen
Avgift
1 673 kr/mån
Driftkostnad
2 800 kr/år
Pris/m²
62 264 kr/m²
Antal besök
331
Dagar på Hemnet
2

Varmt välkommen till denna lilla pärla med stor balkong högst upp i huset som förgylls med sol hela dagen och är mycket centralt belägen! Knappt några lån i föreningen som har bra ekonomi och låg avgift. Kan det bli bättre? JA! Dessutom fin innergård med utemöbler, grill och vackra planteringar.

Liten hall med en garderob och ytterligare plats för avvägning. Kaklat stambytt badrum med dusch och klinker med golvvärme. Stort nymålat vardagsrum med fint ljusinsläpp och utgång till den fina balkongen.

Stor balkong om ca 8 kvm med platsbyggd soffa där solen skiner hela dagen. Med anledning av att det finns nedfällbart "plastkapell" så nyttjar du balkongen mer än bara på sommaren. Det skyddar även mot regn och rusk så dina dynor kan ligga framme även regniga dagar.

Sött litet kök med allt det du behöver, här slipper du diska för hand för det finns nämligen diskmaskin.

I huset finns praktisk tvättstuga i samma port, förråd och även matkällare. Föreningen har även på gården ett gulligt cyckelförråd. Nära till precis allt, affärer, butiker, Roslagsbanan och bussar samt skogar och Åkers Kanal. Vill du flytta hemifrån snabbt, så är detta lägenheten för dig. Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Österåker

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.