Furusundsgatan 18, 4tr

Östermalm Gärdet, Stockholms kommun Se på karta

2 595 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
26 m²
Balkong
Ja
Våning
4, hiss finns
Byggår
1939
Förening
BRF Karteschen 9
Om föreningen
Avgift
1 264 kr/mån
Driftkostnad
5 220 kr/år
Pris/m²
99 808 kr/m²

Välkommen till denna smakfullt renoverad funkisetta om 26 kvm som har allt man kan önska sig. Rogivande och mycket attraktivt läge på våning fyra med balkong i västerläge. Direkt närhet till det mesta såsom T-bana ca en minut från porten, matvarubutik runt hörnet och flertal restauranger längs gatan.

Lägenheten har slipad fiskbensparkett, vitmålade väggar och tak. Renoverat kök 2013 samt stambytt badrum från 2004.

Bra med förvaringsutrymme i stor garderob, placerad i hallen.

Planlösningen är väl genomtänkt och yteffektiv, helt perfekt för att möblera till ett komplett boende. Hög takhöjd som ger bra rymd till hela lägenheten och stora fönster i västerläge som släpper in mycket ljus. Ny säkerhetsdörr med vit insida.

Föreningen är lågt belånad (2121kr/kvm bostadsrättsyta) och har tre hyresrätter kvar varav en av de används som en gästlägenhet. Alla stora renoveringar är gjorda, bl. a. fönster- och balkongrenovering 2018-2019. Föreningen har även en gemensam takterrass med milsvid utsikt över Stockholm.

I närheten finns ICA, jourlivs, sushi, restauranger och fik. Endast 100 m promenad till Tunnelbana Gärdet. Runda hörnet vid Rindögatan och du kan antingen fortsätta ut på Gärdet och vidare till Djurgården - eller hoppa på 1:ans buss ned till Fältöversten med bland annat Apotek och Systembolag. Andra butiker som finns i närområdet är Coop Nära och ICA Kvantum i Värtahamnen.

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare vid intresse.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Mourad Tajiou

Notar
Mäklare Mourad Tajiou, Notar
0733-10 66 37
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021