Oxhagsvägen 4A

Oxhagen, Kalmar kommun Se på karta

975 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
45,5 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Förening
Riksbyggen BRF Kalmarhus nr 15
Om föreningen
Avgift
2 837 kr/mån
Driftkostnad
3 720 kr/år
Pris/m²
21 429 kr/m²

En härlig möjlighet har uppenbarat sig, nämligen chansen att förvärva en av de få ettorna på omtyckta Oxhagsvägen. Hemmet som är i genomgående bra skick är belägen på våning två av tre och har en stor balkong med soligt västerläge.

Dessa 45,5 kvadratmeter är fördelade över stor hall med utmärkt förvaring, helkaklat badrum med tvättmaskin, ett charmigt kök som har välkomnande arbetsytor och plats för stort matbord. Via köket finns utgång till den ovan nämnda balkongen som är generös i storlek. Det stora allrummet har gott om utrymme för generös soffgrupp och dubbelsäng. Tack vare två stora fönster har rummet rikt ljusflöde och säljaren har på ett smakfullt sätt lyckats frambringa sovrumskänsla, mycket tack vare rummets generösa storlek.

Fördelarna med att bo på Oxhagsvägen är många. Du har låg avgift i en omtyckt förening med en tydlig underhållsplan. Avståndet till city, universitet, hav och köpcentrum är alla inom gång/cykelavstånd. I närhet har du fina strövområden och även omtyckta Skälby gård.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Pontuz Löfgren AB

Kontakta mäklaren

Ludwig Johansson

Pontuz Löfgren AB
Mäklare Ludwig Johansson, Pontuz Löfgren AB
0703065506
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2020