Chamottevägen 19

Porslinskvarteren, Värmdö Se på karta

2 190 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
34 m²
Våning
5, hiss finns
Byggår
2017
Förening
BRF Glasera Porslinsfabriken
Om föreningen
Energiklass
C
Avgift
2 356 kr/mån
Driftkostnad
5 400 kr/år
Pris/m²
64 412 kr/m²
Antal besök
815
Dagar på Hemnet
24

I bästa solläge högst upp med trevlig utsikt ligger denna fräscha 1:a på 34 kvm. Du har direkt närhet till hamnen med ett skönt utbud av kaféer och restauranger. För den som älskar att träna så ligger SATS nere i hamnen och det finns härliga löprundor runt Farsta Slottsvik genom vackra lövskogar och hästhagar. Med en attraktiv planlösning och omsorgsfullt utvalda material erbjuder denna lägenhet genomgående en hög kvalité. Lägenhetens öppna planlösning gör att ljuset från de stora fönstren sprids i hela lägenheten. Köket har moderna luckor i grått i lantlig stil mot bänkskiva av massiv ek, vardagsrummet ligger öppet mot köket och du har en utgång till balkongen i söderläge. Sovalkoven har plats för stor säng och fönstret ligger mot den lugna gården i söder, hallen har goda förvaringsmöjligheter och det finns ett rymligt stilrent badrum med skjutbara duschväggar i glas.

Här nere vid hamnen i Gustavsberg bor du bekvämt med allt du behöver i direkt närhet så som butiker, service och restauranger. Hamnen i Gustavsberg har nu verkligen fått en härlig puls och vad passar då inte bättre än att ha en bostad på bekvämt avstånd till där allt händer, tex har äntligen den nya restaurangen Kattholmen öppnat och gett Gustavsbergarna en restaurang i skärgårdsmiljö som samtidigt vårdar arvet av fabrikshistorien, väl värt ett besök.
Ett tips är att skaffa en båt och båtplats nere i hamnen så kan du också ta båten ut i skärgården. Busshållplats i direkt närhet in till Stockholms city på en halvtimme.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Värmdö

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 17
    maj
    Mån 17 maj
    Gå in på mäklarens hemsida för att anmäla er till visning, OBS ej via Hemnet. Varmt välkomna!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.