Sankt Sigfridsplatsen 1A

Ranten, Falköpings kommun Se på karta

195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
40 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1943
Förening
HSB BRF Renen i Falköping
Om föreningen
Avgift
3 720 kr/mån
Driftkostnad
1 428 kr/år
Pris/m²
4 875 kr/m²

Välkommen till denna trevliga etta med en härlig takhöjd och ett utmärkt läge enbart ett stenkast från resecentrum, mataffärer och restauranger. Från resecentrum är det smidigt att ta sig till såväl Skövde, Göteborg och Jönköping. Med en kortare promenad, cykel eller varför inte stadsbussen tar du dig enkelt till både centrum, Ållebergsgymnasiet eller Oden sportcenter. Ett mycket välbeläget hem i händelsernas centrum men ändå i en lugn och trivsam förening.

Lägenheten om 40 kvadratmeter är genomgående ljus och har en bra planlösning. Köket inrymmer gott om förvaring och i anslutning finns ett rum att nyttja antingen som matrum eller sovrum. I vardagsrummet ligger ett nyare laminatgolv och väggarna är målade i neutral grå ton, härifrån nås balkongen belägen i sydvästligt läge som erbjuder trevlig utsikt över parkmiljö. Lägenheten inrymmer även hall med garderobsförvaring och toalett/dusch.

Månadsavgiften inkluderar allt du behöver inkl. hushållsel och bredband via fiber, därmed ett mycket smidigt boende! Gemensamma grönytor finns att tillgå i föreningen och i källaren finns källarförråd, matkällarförråd, renoverad tvättstuga och gym. För den som önskar finns parkering med el att hyra för 160 kr/månad. Här finns chans till snabbt övertagande så snart ett medlemskap är godkänt.
Välkomna med er anmälan till visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Falköping

Kontakta mäklaren

Ronja Melker

Mäklarhuset Falköping
Mäklare Ronja Melker, Mäklarhuset Falköping
0709721429
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas