Lilla gatan 4A

Råsunda, Solna Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
28 m²
Balkong
Nej
Våning
0,5 av 4, hiss finns
Byggår
1938
Förening
BRF Lilla gatan i Solna
Om föreningen
Avgift
2 017 kr/mån
Pris/m²
71 250 kr/m²
Antal besök
1 641
Dagar på Hemnet
8

Varmt välkomna till en 1:a utöver det vanliga! Generösa sociala ytor i kombination med den generösa takhöjden skapar en väldigt luftig känsla i bostaden. Lägenhetens kvadratmetrar utnyttjas optimalt med vältilltaget vardagsrum som erbjuder flera goda inredningsalternativ med avskärmad sovdel, stilrent kök med diskmaskin och rejäla arbetsytor samt ett stambytt badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Tack vare de generösa fönsterpartier skänks ett rikligt och behagligt ljusinsläpp i bostaden.

Ekonomiskt stabil BRF där man utfört flera utav de större renoveringarna såsom; Stambyte, tak och fönster. Här bor man i ett utav Solnas mest eftertraktade lägen med närhet till Mall of Scandinavia, Solna Centrum, Råstasjön, och även Sundbyberg. Området inger innerstadskänsla fast något lummigare med charmiga stråk och Råsundavägen som erbjuder restauranger, caféer, livsmedelsbutiker och småbutiker.

Lite längre upp på Råsundavägen ligger även Näckrosen T-bana och Råsundas egen SF- biograf som presenterar det senaste från filmvärlden. I Gamla Filmstaden har man också restaurang Regissörsvillan med högkvalitativ mat. För de som gillar natur och vackra promenadstråk/motionsspår så ligger både Råstasjön och Lötsjön i närheten. Gångavstånd även till Hagaparken och Solna Centrum samt Mall Of Scandinavia med dess stora utbud av butiker och service. Goda kommunikationer utmed Råsundavägen med buss 515 som tar dig till Odenplan på en kvart. Tunnelbanans blå linje tar dig till T-centralen på ca 10 minuter. Från Solna C har man också tvärbanan mot Solna station samt mot Alvik med Sundbybergs centrum som passage.

Solna som kommun växer något enormt. Bland annat byggs Solna och Vasastaden ihop och gör att Stockholms innerstad och Solna växer ihop. Inte minst Gamla Råsunda inger innerstadskaraktär med sin äldre bebyggelse. Arenastaden, Friends Arena och Mall of Scandinavia (Skandinaviens största köpcentrum) ligger på några få minuters promenad från bostaden. Arenastadens shoppingmall kommer är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga. Dessutom har Solna bland landets lägsta kommunalskatter!

Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Unik Fastighetsförmedling AB

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.