Kommande

Mjölnerbacken 64

Rissne, Sundbybergs kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
40 m²
Balkong
Ja
Våning
5 av 5, hiss finns
Byggår
1986
Förening
BRF Vikingen 6
Om föreningen
Avgift
2 044 kr/mån
Kommande

Högst upp på Mjölnerbacken 64 finner du denna ljusa, välplanerade bostad med låg avgift och som dessutom ligger i helt insynsfri läge! Här möts du av flertal fönsterpartier som gör att lägenheten känns både luftig och ljus. Precis när man kliver in finner du plats för avhängning samt skoställ och därefter ett stilrent badrum med badkar, wc och handfat. Vidare in möts du av ett stort och ljust vardagsrum med öppen planlösning mot det ljusa köket som innehar exakt allt man behöver för att underlätta arbetet i köket. Via köket når du den stora balkongen som ligger högt upp i huset och är i söderläge och erbjuder sol större delen av dagen, här föreställer jag mig att du kommer spendera många härliga timmar, sittande i solen med morgonkaffet i handen. Önskar du glasa in balkongen har du möjlighet till det.
I den här bostaden trivs man omgående och man fattar snabbt tycke för den öppna planlösningen mellan det sociala köket och det stora allrummet vilket gör det lätt att umgås med gästerna medan man står i köket. Sängen har sin plats i det stora allrummet utan att den tar upp alltför mycket av ytan. Förutom allt detta så har bostaden en rymlig klädkammare som man får tillgång till precis när man kliver in i vardagsrummet.

Föreningen Vikingen 6 är välskött och har mycket god ekonomi, en härlig gemenskap och ständigt fokus på förbättringsåtgärder. I avgiften om 2 044 kr ingår tv, vatten, värme, bredband och källarförråd. Här får du dessutom tillgång till tvättstuga, övernattningslägenhet, lekplats, garage och gästparkering. Det är en stabil förening som hela tiden utför de renoveringar och underhåll som behövs för att hålla fastigheterna välmående. Föreningen har ett förmånligt gruppavtal för bredband tecknat med Sundbybergs Stadsnät där bredband med hastighet 1000/1000 Mbit från leverantören Bahnhof ingår i månadsavgiften för alla medlemmar.

Rissne är beläget med flera vackra naturområden runt omkring samt med närhet till centrala Sundbyberg och Stockholm. Rissne är en stadsdel med närmast oförskämt bra läge. Den kommande utvecklingen av Rissne innefattar utbyggnaden av tvärbanan från Ulvsunda till Ursvik (planerad trafikstart 2022), Kista och Helenelund (planerad trafikstart 2023). Tvärbanan förbättrar kommunikationerna ytterligare samtidigt som Rissne torg blir en ny knutpunkt för resande som byter mellan tunnelbanan och tvärbanan. Några minuters promenad från bostaden når du Rissne centrum som kommer inom kort att renoveras av fastighetsförvaltaren Balder. Där hittar du tunnelbana, bussar, apotek, vårdcentral samt matbutik. Går du istället norrut från bostaden så finner du Willys, Coop, McDonalds mm.

Välkomna på visning till denna perfekta bostad!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg

Kontakta mäklaren

Amanda Barsoum

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
Mäklare Amanda Barsoum, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
073-939 89 38

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.