Vårdsätravägen 3D - FAST PRIS

Rosendal, Uppsala kommun Se på karta

1 550 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
29 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1, hiss finns ej
Byggår
2018
Förening
BRF Stadsskogen Kåbo 57:1
Om föreningen
Avgift
1 690 kr/mån
Pris/m²
53 448 kr/m²

Ring för visning - först till kvar! Lägenheten har gott om ljusinsläpp och låg avgift! Den kvadratsmarta planlösningen fördelar sig på ett rum med plats för soffgrupp och mediamöbler och säng. Rum och kök i öppen planlösning med påkostat kök från HTH och vitvaror från Smeg.

Från vardagsrummet/allrummet når man bostadens uteplats mot innergården. Badrummet erbjuder Carraramarmor, ljust kakel på väggarna samt en kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Smeg. Här finns även påkostad dusch med vattenfallsfunktion, detta i kombination med spotlights i tak ger rummet en exklusiv känsla.
I övrigt erbjuder bostaden vit-pigmenterat ekgolv, fönsterbrädor i Carraramarmor och platsbyggd skjutdörrsgarderob från golv till tak från Lappvattnets Snickerifabrik i den rymliga hallen

Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmlaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I närheten finns även vackra Hågadalen och i grannhuset finns en välsorterad ICA butik med bra öppettider.

I K57 Rosendal har vi dessutom lagt till en komponent: lekfullhet. I husets hjärta ligger den gemensamma Hobby Lobbyn, vilket är precis vad det låter som, en självklar mötesplats för de boende med utrymme för dina specialintressen. Lokalen utrustas med verktyg för att till exempel mecka med cykeln, renovera möbler eller snickra ihop en helt ny favoritsyssla. Här kan du hämta inspiration från grannarna och utbyta idéer. Lobbyn kan också användas som lokal vid barnkalas, lussebak eller om du bara samla lite fler vänner än vad som får plats i lägenheten. Behöver du en paus kan du kliva ut till den mysiga innergården som binder samman husen. För dig som har gröna fingrar och vill ha en rogivande plats för dina växtprojekt finns här arbetsbord och odlingslådor. I huset finns även flera bekvämligheter som underlättar vardagen: Garaget når du smidigt med hiss från ditt våningsplan och bland de gemensamma utrymmena finns grovtvättstuga, cykelrum och barnvagnsrum. Bilderna är illustrationer. Ändringar och avvikelser kan förekomma.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Widerlöv Uppsala

Kontakta mäklaren

Farshad Tajik

Widerlöv Uppsala
Mäklare Farshad Tajik, Widerlöv Uppsala
076-008 47 77