Kommande

Fagottgatan 10

Ruddalen, Göteborgs kommun Se på karta

1 650 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
31,5 m²
Våning
11 av 12, hiss finns
Förening
Riksbyggen BRF Ruddalen 1
Om föreningen
Energiklass
E
Avgift
1 906 kr/mån
Driftkostnad
2 400 kr/år
Pris/m²
52 381 kr/m²
Kommande

Välkommen till en väl disponerad 1:a trevligt belägen på 11e våningen. Här bor ni med insynsskyddat läge och skymt av vackra grönområden. Köket är tilltalande, vardagsrummet bjuder på härligt ljusinsläpp. Badrummet är stamrenoverat i föreningens regi. Ni bor med natursköna omgivningar inpå knuten och shoppingmöjligheter finns att tillgå på Frölunda Torgs köpcentrum. Goda förbindelser med buss och spårvagn tar er smidigt ut till den klippiga Näsethalvön eller in till innerstaden för att ta del av den sprudlande stadspulsen!

Bostadsområdet Ruddalen ligger i direkt anslutning till friluftsområdet. Här finns idrottsanläggning med fotbollsplan, bandy- och skridskomöjligheter samt naturstigar som passar perfekt för löpning och skogspromenad. I natursköna Ruddalen finns verkligen alla möjligheter att hålla igång, med skogens sus utanför dörren finns också tid till avkoppling. Det tar inte mer än tio minuter till Linnéstadens många restauranger och kaféer. På ännu närmare håll ligger Frölunda Torg som har allt för en lyckad shoppingrunda, med butiker såväl som kaféer och lunchställen. Här bor du också nära till havet. På tjugo minuter når du populära badplatser som Ganlet och Fiskebäcksbadet. En lyx få förunnat i en stad i Göteborgs storlek. Vid Önnereds brygga hittar du också restaurangen Jungman Jansson som lockar med lunch och söndagsmiddag, ofta med marina förtecken. Om du verkligen vill komma ut på havet kan du maxa dagen med en kurs eller guidad tur med kajak som utgår från Önnereds brygga.

De tio röda höghusen med vacker form siktas redan på håll och har gett området karaktär sedan 60-talet. När leklusten faller på är Positivparken ett givet val med något för alla åldrar: parkourpark, studsmattor och lek på musik- och bondgårdstema. Här kan du spendera en ledig lördag med vänner eller familj, ta en picknick eller lägga något gott på grillen. Parken har också beachvolleyplan och boulebana. När vardagen kallar eller det krävs ärenden i centrum är det skönt att veta att det inte tar mer än 20 minuter till Brunnsparken och Centralstationen.

Spårvagnslinjerna 1, 7 och 8 går in till centrum. Från Frölunda Torg finns även bussförbindelser och därifrån tar man sig enkelt in till centrala Göteborg.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Göteborg Väster

Kontakta mäklaren

Julia Hellman

SkandiaMäklarna Göteborg Väster
Mäklare Julia Hellman, SkandiaMäklarna Göteborg Väster
0763283869

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.