Pionjärgatan 14

Rynningeåsen, Örebro Se på karta

1 495 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
41,5 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 5, hiss finns
Byggår
2016-2017
Förening
HSB BRF Honnören i Örebro
Om föreningen
Avgift
2 764 kr/mån
Driftkostnad
2 400 kr/år
Pris/m²
36 024 kr/m²

På tredje våningen i populära Honnören saluförs nu denna ljusa och hemtrevliga 1.5a!
Här får du som köpare mervärden i form av ett fullutrustat kök, badrum med tvättmaskin, torktumlare och dusch. Även stor inglasad balkong i syd/väst-läge! Helkaklat badrum med komfortgolvvärme, duschplats, wc, tvättställ samt utrymme för klädvård med tvättmaskin, torktumlare, bänkskiva och överskåp. I anslutning till hallen finns stort förråd med garderober och upphängningsyta. Rummet kan avgränsas till sovalkov och har en naturlig plats för soffa och matbord. Den låga avgiften om 2 764 kr. inkluderar värme, kallvatten, Bredband, Ip-telefon, tv och internet (fiber från Telia) och bostadsrättstillägg. Möjlighet till snabb inflytt!

Fantastiskt läge med närhet till centrum och en förening utöver det vanliga! Bostadshuset har försetts med solcellsanläggning med 339 paneler på taket vilket gör Brf Honnören till ett av Örebros modernaste boenden. Föreningen har genom HSB ett gemensamt avtal för varmvatten och hushållsel med individuell mätning. Ett gemensamt avtal inom föreningen tillsammans med solcellsanläggningen ger förmånliga driftkostnader för ditt boende.
I brf Honnören har de gemensamma utrymmena prioriterats! Här finns två gemensamma tvättstugor, två gemensamhetslokaler med övernattningsmöjligheter, miljörum, cykelförråd, lekplats på innergården och garage i källarplan.
Det finns 99 garageplatser där 14 av platserna försetts med laddstationer för elbil. I området är det fri parkering på utvalda gator.

Bostadsområdet Rynningeåsen har utvecklats till ett lugnt och populärt område för äldre, yngre och barnfamiljer. Här bor du i direkt anslutning till Rynningevikens härliga natur- och friluftsområde samt elljusspåret Venaspåret. I området finns skola, flera förskolor och gott om lekplatser. I närheten finns busshållplats. Knappt 2 km till city med bra gång- och cykelvägar. Endast 1,5 km till USÖ och Centralstation. Nära påfart/avfart E18/E20, perfekt för dig som pendlar med bil. Gång- och cykelavstånd till flera mataffärer och det har dessutom öppnat en ny livsmedelsbutik i närområdet.

Hjärtligt välkommen med din anmälan till visningen!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Örebro