Verkmästargatan 5A

Sala backe, Uppsala kommun Se på karta

1 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
38,5 m²
Balkong
Nej
Våning
3 av 4, hiss finns ej
Byggår
1956
Förening
Riksbyggen BRF Uppsalahus nr 6.
Om föreningen
Avgift
2 225 kr/mån
Pris/m²
33 636 kr/m²

Vill du bo i en trevlig förening som är omringad av parker och gröna innergårdar och som dessutom har låg månadsavgift där värme, vatten, bredband och kabel-TV ingår? Då har du hittat rätt.

Nu finns möjligheten att förvärva en välplanerad bostad i grönskande Sala Backe med gott om förvaring. Lägenhetens kvadratsmarta yta fördelas på ett rymligt kök med gott om plats för matlagningskreativitet, en välkomnande hall med praktiskt klinkergolv samt ett stamrenoverat badrum med tvättmaskin. Det luftiga vardagsrummet erbjuder ett fantastiskt, stort fönster där ljuset strömmar in och utsikten måste upplevas på plats. I vardagsrummet finner ni även sovalkoven med plats för en större säng, här är det skenor i taket som skärmar av sovplatsen på ett smart sätt.

Här bor ni i lugna områden med fina innergårdar som erbjuder grillplatser och stora gräsmattor. Sala Backe har länge varit ett omtyckt område av människor i alla åldrar och stadier i livet. Ni bor med närhet till både stadskärnan och expanderande Gränbycentrum. Precis bredvid har du den härliga Byggmästarparken, som erbjuder plats för aktiviteter för både barn och djur. Ett perfekt läge med närhet till flera livsmedelsbutiker, restauranger samt kaféer. Bra kommunikationer med buss ner till stan samt fina cykel/promenadstråk för den aktive!

Anmäl ditt intresse för att säkerställa att du tar del av all information.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Erik Claesson

Notar
Mäklare Erik Claesson, Notar
0767259886
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021

Visningstider

  • 28
    aug
    Sön 28 aug kl. 14:00–14:30
    Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.