Apelgatan 16

Salabacke, Uppsala Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
40 m²
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1953
Förening
BRF Byggmästaren
Om föreningen
Avgift
2 191 kr/mån
Driftkostnad
9 384 kr/år
Pris/m²
42 375 kr/m²
Antal besök
1 123
Dagar på Hemnet
13

Välkommen till Apelgatan 16 och brf Byggmästaren!

Här finner du en rymlig 1:a belägen högst upp i huset på våning 3/3. Lägenhetens 40 kvadratmeter fördelar sig på hall med plats för avhängning och enklare möblering. Vidare når du det charmiga köket med mycket skåpförvaring och plats för matbord intill. Allrummet ger plats för både soffa, tv-möbel och säng som enkelt kan skärmas av med skiljevägg. Härifrån når du också balkongen som vetter åt söder där ni kan blicka ut över grönskande träd under sommartid. Badrummet har kaklade väggar och utrustad med duschhörna. Lägenheten förfogar över två stycken förråd.

I månadsavgiften ingår värme och bostadsrättstillägg. Vatten, elavgift, bredband och TV är via obligatoriskt tillägg. Elförbrukningen debiteras efter individuell mätning. I föreningen finns fyra tvättstugor, mangelrum och torkrum. I varje fastighet finns även uppställningsplats för cyklar. Vidare finns snickarbod och en festlokal att kunna boka.

Här bor du med ett lugnt läge med närhet till Gränbystaden, livsmedelsaffär, apotek, bageri, frisör och restauranger. Centrala Uppsala nås med enkelhet genom endast ca 10 minuters cykeltur via någon av de trevliga cykelbanorna som omger Uppsala. Med kort promenadavstånd finns busshållplats som tar dig till city på några minuter och för pendlaren finns E4:ans på- och avfart nära till hands.

Välkommen att boka dig på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Uppsala