Fyrislundsgatan 37C

Salabacke, Uppsala Se på karta

1 750 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
35 m²
Byggår
2017
Förening
BRF Längtans Allé
Om föreningen
Avgift
2 301 kr/mån
Driftkostnad
2 640 kr/år
Pris/m²
50 000 kr/m²

Välkomna till denna ljusa genomgående och väldisponerade lägenhet på Fyrislundsgatan 37C i populära Salabacke! Här kliver man in och möts av ett fint ljus och fina ytskikt i en mycket väldisponerad bostad om ett rum och kök på femte våningen med hiss från markplan. Planlösningen är luftig och bjuder in till härliga sammankomster för familj och vänner.

Lägenheten har en genomtänkt och praktisk planlösning med genomgående hög standard och smakfulla tillval. Mycket bekvämt boende med hiss från mark-/garageplan. Kök och allrum smälter samman i en social, öppen planlösning vilket skapar en öppen och ljus känsla i bostaden. I övrigt erbjuds rymligt och fräscht badrum med dusch. Bra förvaring i flertalet garderober och i externt källarförråd. Genomgående ekparkettgolv samt vitmålade väggar gör det lätt att sätta sin egen prägel. Stor och rymlig balkong med fri utsikt mot Domkyrkan och Uppsala Slott.

I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, samt bredband 100/100 Mbit/s, bredbandstelefoni och digital-TV "Lagom" via Telia. Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett källarförråd och i föreningen finns tvättstuga, barnvagnsförråd och garage.

Här bor man på smidigt cykelavstånd till stadskärnan och Resecentrum och stadsbussarna avgår strax intill med täta avgångar. För dig som pendlar med bil tar du dig enkelt ut till E4:an och i närbelägna Gränby Centrum finns ett stort utbud av service, butiker och restauranger. Utmärkt närservice med bl a ICA-butik och vårdcentral finns alldeles intill vid Årsta Centrum.

Hjärtligt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala - Drottninggatan