Walter Bengtssons Gata 22

Sandarna och Fixfabriken, Göteborgs kommun Se på karta

1 845 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
25 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Våning
1 av 4, hiss finns
Byggår
2022
Förening
HSB BRF Sannaparken i Göteborg
Om föreningen
Avgift
1 574 kr/mån
Driftkostnad
7 800 kr/år
Pris/m²
73 800 kr/m²

Precis intill mysiga Sannaparken ligger den här fina ettan med egen upphöjd uteplats. Lägenheten är kvadratsmart planerad med ovanligt gott om förvaring samt ett stilrent Vedumkök med komplett maskinpark. Uteplatsen i soligt sydväst nås från en glasdörr och skyddas av spaljé med klängväxter. Tack vare att den är rejält upphöjd från marken har man både mindre insyn och en underbar utsikt mot grönskande Sannaparken.

Föreningen är HSB:s flaggskepp i Fixfabriken vilket märks i de fina och påkostade materialvalen både exteriört och interiört - såsom de vinklade fönstersmygarna, den generösa takhöjden om 2,7 m, fasaden av hantverksmässigt framställt danskt tegel satt i vackra mönster och de fina trappuppgångarna i sobra färger. Eftersom huset precis byggts klart blir du den förste att flytta in i denna fina bostad.

Brf Sannaparken har hämtat sin inspiration både från landshövdingehusens storgårdskvarter och de gamla fabrikerna som funnits här. Innergården är en naturlig mötesplats vilket tillsammans med de många andra gemensamhetsutrymmen bidrar till en trevligare vardag och godare grannsämja. I verkstaden "Fix och Trix" kan man meka med cykeln, långväga gäster kan checka in i gästlägenheten och kalasen kan man ha i gemensamhetslokalen.

Området ligger ett stenkast från Kungsladugård som är en högst levande stadsdel med en mängd olika restauranger och butiker.

Läs mer hos mäklaren
Kvarteret Mäkleri

Kontakta mäklaren

Lina Wedlin Busck

Kvarteret Mäkleri
Mäklare Lina Wedlin Busck, Kvarteret Mäkleri
0734-002020