Sätragårdsvägen 4C

Sätra, Stockholms kommun Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
34 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 4, hiss finns
Byggår
2022
Förening
BRF Aronia
Om föreningen
Avgift
3 132 kr/mån
Driftkostnad
4 762 kr/år
Pris/m²
43 971 kr/m²

Du bjuds en ljus och luftig etta med ett rymligt vardagsrum och kök i öppen planlösning som ger gott om plats för både soffmys och middagar. Från vardagsrummet når du ut till balkongen som kan ge många sköna stunder. Sovalkoven ger en självklar plats för din säng. Dina kläder stuvas lätt i garderoberna. Avslutningsvis finns ett rymligt badrum med bekvämligheter som tvättmaskin, torktumlare och duschhörna.

På gården finns ett gemensamt växthus och grill där du kan bjuda in till en gårdsmiddag. Gemensamt cykelrum och cykelförvaring. Lägenhetens förråd ligger på vinden.

Här bor du i en nybyggd och bekväm bostad med direkt närhet till natur, badplats, joggingstråk och utegym likväl som bra kommunikationer. Du har cirka fem minuters promenad till Sätra centrum där även närmsta tunnelbana finns. Buss nummer 135 stannar utanför porten och tar dig till Skärholmen centrum på ca 5 minuter.

De flesta banker ger rabatt på bolånen till hus med miljömärkning som i detta fall är Svanen. Dessutom finns möjlighet till amorteringsfrihet de första fem åren när du köper nyproduktion. Detta är dock upp till din bank.

Övrigt: Interiörbilderna är från en liknande lägenhet belägen på våning 1 i 4A. Balkongbilderna är från aktuell lägenhet.

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Nyproduktion

Kontakta mäklaren

Jessica Plånborg

Erik Olsson Nyproduktion
Mäklare Jessica Plånborg, Erik Olsson Nyproduktion
070-723 42 51