Kronetorpsgatan 60A

Segevång, Malmö kommun Se på karta

700 000 kr

795 000 kr -12 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
24,5 m²
Våning
1,5 av 9, hiss finns
Byggår
1963
Förening
HSB BRF Almedal i Malmö
Om föreningen
Avgift
1 902 kr/mån
Pris/m²
28 571 kr/m²

På populära Segevång, längst med Kronetorpsgatan finner vi denna kvadratsmarta, trivsamma och moderna enrummare på 24,5 kvm. Här bjuds man på en välplanerad lägenhet där varje kvadratmeter kommer till sin fulla rätt. Lägenheten är fräsch med ljusa ytskikt.

Med ett separat kök, rymligt badrum med badkar och allrum finns det god potential att skapa sin egen prägel. Alla fönster vetter mot förningens fina innergård som enkelt nås en halvtrappa ner. Här bor man väldigt billigt och bra. En avgift på enbart 1 902 kr/månad som inkluderar internet med en hastighet på 1000/1000 Mbit/s, billigare elkostnader tack vare det gemensamma el-avtalet, värme, vatten och kabel-TV. Med ett gott ljusinsläpp, bra avgift, bra förening och bra möbleringsmöjligheter har lägenheten god potential för att skapa det boende man alltid drömt om!

På Segevång bor du med ett bra pendlarläge genom goda bussförbindelser till centrum och med närhet till pendlingsvägar som gör att du lätt tar dig snabbt ut från city. Du bor även i ett område med grönskande och lummiga parker runt hörnan. Föreningen har en stor och välskött innergård med lekplats, grillplats och gemensamma sittplatser. Lägenhetens lokalisering och utformning ger ett av många skäl till att man kommer trivas.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Malmö

Kontakta mäklaren

Ajdin Fatic

Fastighetsbyrån Malmö
Mäklare Ajdin Fatic, Fastighetsbyrån Malmö
070-815 15 73

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas