Baldergatan 16

Sigtuna Märsta / Valsta, Sigtuna kommun Se på karta

995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
44 m²
Balkong
Nej
Våning
3, hiss finns ej
Förening
HSB BRF Tallen i Märsta
Om föreningen
Avgift
2 619 kr/mån
Driftkostnad
6 768 kr/år
Pris/m²
22 614 kr/m²

- Öppen och genomtänkt planlösning
- 1:a som kan göras om till rymlig 2:a
- Nära till kommunikation
- Låg månadsavgift

Här kliver du in i en stor hall med gott om förvaringsmöjligheter. Via hallen kommer du till det fina badrummet som är utrustat med dusch, toalett och handfat. I det stora rummet så strålar det in solljus från det stora fönsterna. Här har du möjlighet att slå upp en vägg om du skulle vilja ha separat sovrum och vardagsrum. Köket har gott om förvaring och perfekt plats för ett matbord och stolar. Fläkt finns med på bilder men ingår ej i köp.

NÄRHET & KOMMUNIKATION
Här bor du i en trivsam miljö med närhet till kommunikation, natur, friluftsaktiviteter och shopping. Som sagt så är det närheten till allt, du kan promenera 15 minuter till Märsta centrum som erbjuder allt från livsmedelsbutiker, gym, restauranger och barer. Med 10 minuters promenad kommer du till Midgårdsbadet där de erbjuder ett av de bästa utomhusbadet i Stockholm.

FÖRENING:
HSB Brf Tallen är en stor stabil förening med 408 lägenheter. I byggnaden finns det enskilda förråd och gemensamma förråd som används till cyklar och barnvagnar. Föreningen har även tvättstuga, gym och bastu lite utspritt och gästlägenheter som går att hyra.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2020