Björkhemsgatan 13

Sjöbo, Borås kommun Se på karta

650 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
37 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1955
Förening
BRF Grynskivlingen nr 3
Om föreningen
Avgift
2 980 kr/mån
Driftkostnad
4 068 kr/år
Pris/m²
17 568 kr/m²

Välkommen till en trivsam och inflyttningsredo etta med inglasad balkong på natursköna Sjöbo. Här bor du på 37 välplanerade kvadrat, på första våning, med plats för både soffa och säng i vardagsrummet. Detta är en perfekt lägenhet för dig som kanske söker ditt första egna boende, eller provar tvåsamheten för första gången. Här erbjuds genomgående parkettgolv, välutrustat fint kök med diskmaskin och en generös inglasad balkong.

En balkong av den här storleken, som dessutom är inglasad, blir snabbt ett omtyckt extrarum. Här kan du njuta från början av maj till oktober, och ännu längre om du installerar infravärme. Solen gör dig sällskap från tidig förmiddag till en bit in på eftermiddagen. Men du sitter lika skönt och skyddat här när det regnar och blåser.

På Björkhemsgatan 13 bor du med direkt närhet till härliga promenadstråk och parkhäng i närliggande natur vid Kypesjön. Bussarna in till stan går med 6 minuters mellanrum och du har gångavstånd till mataffär, apotek och servicebutik samt förskola/skola. Rulla ner till högskolan med cykel på 15 minuter. Stabil förening med god ekonomi där både digital-tv och bredband ingår i månadsavgiften

Vi ses på visning!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Borås

Kontakta mäklaren

Ida Röjland

HusmanHagberg Borås
Mäklare Ida Röjland, HusmanHagberg Borås
0701518071