Nolhagagatan 55

Sjöbo, Borås kommun Se på karta

595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
41 m²
Balkong
Nej
Våning
1 av 4, hiss finns ej
Byggår
1958
Förening
BRF Sköldskivlingen nr 2
Om föreningen
Avgift
2 437 kr/mån
Driftkostnad
3 920 kr/år
Pris/m²
14 512 kr/m²

Välkommen till en trivsam lägenhet med bra möjlighet att njuta av kubik och kvadrat. Här erbjuds 41 kvadratmeter med plats för både soffa och säng i vardagsrummet. En rymlig klädkammare ger bra förvaringsmöjligheter. Lägenheten är i fint skick med genomgående ljusa väggar och nylagt golv i hela bostaden, här kan du bara att ställa in möblerna och börja bo. Från den franska balkongen ser du upp över naturen på Rya Åsar, här kan du öppna upp, släppa in vinden och och sola i middagssolen.

Bekvämt belägen på första våning med nära ut till den gröna trädgården med vackra rosa körsbärsblommor, det är fritt fram att spela lite kubb och tända grillen.

Här bor du i en omtyckt förening där digital-tv och bredband ingår i månadsavgiften. I föreningen finns gym, tvättstugor, härlig innergård och gemensam grillplats. Bussarna går precis utanför och du har gångavstånd till mataffär, apotek, servicebutik samt förskola/skola.

Välkommen på visning!

Detta är en kommande försäljning. Tillträde är flexibelt.
Kontakta oss gärna redan idag så hör vi av oss. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan här på vår hemsida eller genom att ta kontakt med Carina Röjland-Lindberg 070-1518070 eller via mejl: [email protected]

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Borås

Kontakta mäklaren

Carina Röjland-Lindberg

HusmanHagberg Borås
Mäklare Carina Röjland-Lindberg, HusmanHagberg Borås
070-151 80 70