Dirigentvägen 38

Sjungande Dalen, Skellefteå kommun Se på karta

1 025 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
41,5 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1970
Förening
HSB BRF Orkestern i Skellefteå
Om föreningen
Energiklass
E
Avgift
2 929 kr/mån
Pris/m²
24 699 kr/m²
Antal besök
3 375
Dagar på Hemnet
27

Äntligen kan jag stolt presentera den här otroligt fina lägenheten på Dirigentvägen 38.
-Välkommen till ett långsiktigt boende där du bara kan ställa in dina möbler och börja bo, där du dessutom erbjuds en fördelaktig månadsavgift där allt ingår.

Bostaden stoltserar med sitt härliga gavelläge som ger skydd från insyn samt en fantastisk utsikt tack vare höjden i huset och det bakomliggande skogspartiet som ger en lummig och ombonad känsla. Här erbjuds ett fantastiskt ljusinsläpp från de otroliga fönsterpartierna.

Här märker man att inget har lämnats åt slumpen. Den tidlösa och moderna interiören följer en röd tråd rakt igenom och skapar harmoni. Tack vare de generösa kvadratmeterna så upplevs hela bostaden luftig och rymlig och gör det möjligt att bo i lägenheten under en lång tid till skillnad från mindre ettor. Planlösningen är optimalt planerad med öppna och sociala ytor och med fönster åt två väderstreck skapas ett genomgående ljusflöde. Badrummet är totalrenoverat och köket är ljust och fräscht. Det finns en smart och yteffektiv sovalkov för avskildhet, en matplats samt ett rymligt vardagsrum där man når lägenhetens inglasade balkong.
Under sommaren 2021 har matplatsens samt vardagsrummets väggar målats i en enhetlig ljus kulör. Samtliga rum pryds av ett enhetligt laminatgolv.

Här bor man i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till både centrum och naturen. Elljusspår, skogsstigar och grönområden ligger bara en kort promenad från bostaden. ICA kvantum och Coop Erikslid ligger ca 1,5 km från bostaden. På innergården finns en lekpark och en uteplats och i skogspartiet bakom husen ligger Riksbyggens nybyggda lekplats "Skogslekparken", en 3000 kvadratmeter stor lekpark som invigdes i oktober 2020. Brf Orkestern är en stabil och omtyckt förening. I föreningen finns bland annat ett gym, en kvartersgård, tvättstugor samt ett hobbyrum.

Ett lägenhetsförråd ingår i lägenheten.
Snabbt tillträde är möjligt. Missa inte den här chansen.

Vi ses på visningen!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå

Kontakta mäklaren

Amanda Backman

Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
Mäklare Amanda Backman, Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
070-2610241